lauantai 17. marraskuuta 2012

Siivousta tunti toisensa perään.

Tv-ohjelman päätösseminaari oli tänään Ravintola Sunnissa Aleksanterinkadulla. Brunssi oli ihan maistuva, omalle kukkarolle olisi kyllä liian kallis. ;) Oli kiva nähdä muita sarjan päähenkilöitä. Kymmenestä päähenkilöstä meitä oli paikalla kuusi.

Kotiuduin vähän kolmen jälkeen. Kotimatkalla kävin ostamassa mulle subin, nam. En ollut Subwayssa käynytkään aikoihin, varmaan melkein vuoteen. :D Kyllähän se uppos !

Sitten alkokin hurja siiiiiivoaminen ! :D Täällä oli oikeesti hirvee kaaos ja siivoilinkin monta tuntia. Ihan 5min sitten lopetin vasta tän yläkerran imuroimisen. Kello on nyt siis 22.33. :) Vielä vessat pitäisi siivota, mutta muuten taitaa olla valmista. Ihanan siistiä ! Aamulla vielä jos lakaisee lehdet ulko-oven edestä niin avot !

Saunassakin kerkesin käväistä ja rentoutua hetken itsekseni, luksusta. Ääriharvoin kun pääsee saunomaan yksin, yleensä Samu on aina mukana, tietenkin. :)

Saatiin seminaarista pullolliset luomuglögiä ja herkkusuklaita muutama ja piti vähän nautiskella. ♥



Aamuysiltä sitten starttaa vikat kuvaukset, nyyh. Huomenna tänne tulee kaksi kuvaajaa, kivakiva. Jotain hienompaa kuulemma pitäisi pistää päällekin, hihi.

Nyt jos vielä menisi ne vessat siivoamaan, syömään jotakin pientä (vetäsin kulhollisen nuudeleita) ja voisi edes yrittää mennä ajoissa nukkumaan. Herätyskello täytynee säätää herättämään mut jo puoli kahdeksalta.

Nyt klo onkin jo 23.31. Hetki vielä koneella ja tasalta jos menisi petiin. Säästän vessojen pesutkin aamuun, ei enää jaksanut. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)