maanantai 19. marraskuuta 2012

Äidin ja pojan toiveita tontuille. ♥

Tänään tutkailtiin Samun kanssa netanttilan valikoimaa ja ajattelin tehdä tämmöiset "toivelistat". :p Jospa joku mummeista tai kummeista vaikka lukisi tätä blogia, niin täältä saisi vinkkiä. ;)

Omat toiveeni ovat kaikenkattavia ja moni jää haaveeksi, mutta saahan unelmia olla. ♥ Esim. noi lamput on superihania, mutta törkyhintaisia valitettavasti mun tai tonttujenkaan ostettavaksi. Noista yksi mainittavan arvoinen on noi suurenmoisen ihanan kengät ! ♥ Catmandoo Catie, hintaa on 59,90€. Pari vuotta sitten lahjaksi saadut pantteritossut ei enää ole käyttökelpoiset (ne meni viime talvena rikki) ja tuon tyyppiset uudet haluaisin. Niillä on niin mukava kävellä ja ovat lämpöiset !

Samu sai itse koostaa toivekuvansa ja sinne päätyikin kaikennäköistä. :) Itse lisäsin kuvaan vain sängyn, nuo kaksi box-laatikkoa ja maton. Muut, eli myös Mimmikoti 2-dvd ja nukke ovat murusensa itseä valitsemia. :)





Muuten en jaksanut oikein verkkokaupoissa pyöriäkään, itse kun en muutenkaan nykyään enää mitään tilaile, niin tulee turhia houkutuksia. :D


Vielä kuitenkin yhden tällaisen kuvan ajattelin tähän teidän iloksenne laittaa. Tässä vähän muita toiveita vielä. ;D

Pojalle oonkin jo toivonut matalia laakeita lisää (meillä on tuollainen vastaavanlainen matala muumilautanen jo ja mukikin ja aterimet.) Aterimet myös olisi oikeasti tärkeitä. Meillä ei niitä ole kuin yksi setti, muut on peruslusikoita tai muovihaarukoita, joissa ei ole mitään järkeä. :D Hoplopiin olisi kiva saada joku lahjakortti, niin voitaisi siellä käydä riehumassa. :) Lempparitallille tietty voisin saada sponssia, leffaliput on aina ihan jees ja CITYDEAL tmv. Oon yrittänyt aiemminkin vinkkailla, että sieltä joku voisi mulle jotain kivaa saada. Mulle, joka ei oo esim. koskaan käynyt kasvohoidossa tai muussakaan. Muutama kiva juttu Hobby Hall:sta ja ihanat legginssit ja toppi H&M:stä. ♥




Mitä te tai lapsenne toivovat joululahjaksi ? :) Onko hankalaa miettiä muille lahjoja ?

Mua oikeesti aina meinaa ahdistaa lahjojen osto muille. Ensinnäkin siksi kun ei koskaan ole kunnolla varaa ja toisekseen kun oon ihan surkee mitään keksimään. o.O Nooh, jospa kohta alkaisi miehen jotakin juttuja tulemaan. (Anne, teeppä sä kans tämmönen. ;D) Kummityttö on ainoa kelle on joulupaketit jo valmiina, kellekään muulle en mitään oo hankkinut. Onneks mulla ei oo mikään supermegasuku, mutta silti niitä paketteja täytyy aika monta hankkia. Plus että mielelläni hankkisin ainakin Jonin äidille jotain, kerta aatto kuitenkin possuillaan siellä. :D Tänä vuonnahan mä matkaan sitten joulupäivänä Samun kanssa mun isovanhemmille, jossa oma perhe odottaa. Joni ei tule mukaan, kuten ei toissajoulunakaan.

Nyt nukkumaaan, aamulla vissiin puistoilemaan ! Öitä ! :)

4 kommenttia:

  1. Tätä postausta odotinkin, saa edes jonkkunlaista vinkkiä siitä mikä olisi mieluinen lahja! :) Taidanpa itsekin koota tällaisen kollaasin kunhan vaan kerkeän. Lahjojen ostaminen on aina hieman hankalaa ja aikaavievää, mutta usein tai jopa aina lahjan saaja on kuitenkin tyytyväinen lahjaansa! :) Ja ajatushan se kaikkein tärkein kuitenkin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo noinhan sen onkin, että ajatus on tärkein eikä kukaan meistä oo tainnut olla tyytymätön lahjoihinsa. :) Tänä jouluna ois hirmu kiva eritoten vaarille saada keksittyä jotain kivaa. Tuntuu siltä, että se niin usein saa vaan jotain alkoholijuomia. =]

      Mut teeppä ihmees kans tämmönen ni osaa itte kans jotain sulle miettiä. ^^

      Poista
  2. Ihania toiveita :) Mulla ei olis vaikeaa keksiä muille lahjaa, mut vaikeinta on keksiä se budjetin rajoissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinpa se on aikalailla itselläkin. =D Täytyy koittaa hyödyntää erinäisiä tarjouksia ja nyt mulla on ainakin kaks alekuponkia Anttilaan, jotka on voimassa tän kuun loppuun. :)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)