torstai 29. marraskuuta 2012

Lunta LUNTA lunta, jeeee ! :)

Lunta sitten tosiaan tuli. ♥ Aika reippaastikin. Aamulla heti herättyämme piti verhoa hieman raottaa ja kurkata ulos. Voi sitä näkyä. Lumi on niin kaunista. ♥

 Käytiin poitsun kanssa sitten pihallakin ja kivaa oli. :) Ei ollut liian kylmäkään, välillä vähän tuuli, muttei häiritsevästi. Riittävästi meillä taisi molemmilla olla päälläkin. Omat sormet tosin ehkä vähän palelivat, kun ei ollut kuin tavalliset sormikkaat..


Tää Blogger on rasittava. :E Vaikka kuvat ovat oikeinpäin ennen kuin niitä tänne yritän lisätä, niin tää kääntää ne silti väärinpäin. Enkä sitten sellaisia kuvia viitsi tänne laittaa. Vielä kun pystyin tänne suoraan kuvia lisäämään, niin keksin tavankin millä silti saada ne, mutta nyt kun käytän tota photobucketia, niin ei ole aavistustakaan miten onnistuisin. Huokaus. Vinkkejä kellään?

Mä suuntaan jonkin ajan kuluttua Anttilaan vähän aloittelemaan jouluostoksia. Pyryä (yhtä tärkeimmistä kavereistani ja hän on se kenet olen tuntenut pisimpään. Tavattiin Pyryn kanssa 6.5v sitten) nään siinä samalla myös sit. Loistoystävä. ♥ Sitten pelailemaan pokeria. =)

4 kommenttia:

  1. Joskus mullakin kääntyy kuvat väärin päin mut nyt on taas hetken aikaa toimineet. Pitää tallentaa tiedosto uutena tiedostona ennen kuin kuvat on oikein päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuri noin tein itsekin ennen, mutta vaikka nyt tallentaisin ne uusiks ja kun kuvan laitan photobucketiin ne on silti väärinpäin. Eli en oo saanut laitettua kuvia, jotka on otettu pystysuorassa.. :s

      Poista
  2. Ihanaa, lunta! Saataispa pian tännekin :)

    Ihan outo juttu tuo kuvien kääntyminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nyt ainakin lunta oikein kunnolla. :D Tuli oikein kerralla talvi. :)


      No on kyl outo juttu. ;/

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)