perjantai 9. marraskuuta 2012

Perjantaiterkut & muistutus arvonnasta

Fiilistelen hetken tässä koneella kaikkea kaunista musiikkia. ♥ Tällä hetkellä soi: RyanDan - Tears Of An Angel. ♥

Eilen käväisin leffassa ennakkonäytöksessä kaverini kanssa tsekkaamassa leffan "2 päivää New Yorkissa", joka oli aika kiva, erilainen ainakin. Ei ollut mitään odotuksia itsellä, joten hyvillä mielin lähdin leffan loputtua pois. :) Eikä tullut hetkiä, jolloin olisin toivonut leffan pian loppuvan... Jes. Nykyään kun katson leffoja ääriharvoin, saatan aloittaa, mutta mielenkiinto ei kestä nykyään juuri koskaan. Sääli sinänsä, toisaalta varmaan ihan hyvä.

Leffassa meillä oli hywät ewäät, kiitos kaverini. :p


Toi juusto oli yllättävän hyvää. Tosin itse en sitä leffassa viitsinyt syödä sen TUOKSUN takia. :D Kuvassa ei edes näy kaikki meidän eväät, mutta kaikki oli hyviä, nam !

Leffan jälkeen käväistiin Lushissa, josta ostin yhden kivan jutun itseäni piristämään. ♥ Nimittäin huulienkuorintavoide. Siskolla oli joskus tuommonen, eri makuisena tosin. Ihana tuote, SUOSITTELEN! Koko kaupan tyhjentäisin muutenkin mielelläni..

POPCORN LIP SCRUB
 Tänään aamupäivästä ulkoiltiin poitsun kanssa. Käytiin vähän metsässä kävelemässä. Pyörällä ei viitsitty mennä, kun kypärä hajosi. :/ PLÄÄH.

 

Iltapalaksi Samun kanssa banskuu ja raejuusto, omnom ! Nyt voiskin mennä nuq. Itse olen ainakin aivan poikki. Muistakaa osallistua arvontaan, klikklik, sunnuntaihin asti aikaa. :]



2 kommenttia:

  1. Oii, toi kuorintavuide on kyllä ihana! Kaikki ne tuoksut (maut) on niin houkuttelevan hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä ! :) Teki mieli ottaa se sama ku sulla, mut aattelin sit, et kokeillaan jotain erilaista ! ^^

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)