maanantai 12. marraskuuta 2012

Klo 8.39

Huomenta vain. :)

Istuskelen peiton alla kuorsauksen kuuluessa viereisestä huoneesta. Pikaseen aattelin kännykällä vähän päivitellä.

Ensinnäkin, suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Olen iloinen, että teitä oli niin monta! <3 Kiitos Tittin elämää-blogin pitäjälle kun mainosti arvontaani.

Eilinen isänpäivä oli melko tavanomainen: ei meillä ollut mitään suuria bileitä. Samu toivotti isille hyvät isänpäivät ja mä sitten tekaisin omppupiirakan (Samun avustuksella), jota herkuteltiin Viennetta-jätskin kaa. NAM. Ite taisin syödä itseni vähän ähkyyn. :s




Käväistiin eilen myös messuilla, mutta siitä lisää toisessa postauksessa jos ehdin. :)

Tämä viikko onkin melkoisen kiireinen, mutta kivoja juttuja tiedossa. ^^

Tänään luvassa illemmalla polskutteluhetki Samun kanssa ja meillä on valokuvaus siellä. Sit lähetään mun äiskälle pariks yöks.

Torstaina ja lauantaina on vikat kuvauskerrat tv-ohjelmaan liittyen. Jänskää, mutta melkoisen haikeeta myös. Sitä vaan kummastelee, että joko se on ohi, vastahan me aloitettiin.. Lauantaina on luvassa brunssiseminaari samaisren tv-ohjelmaan liittyen. Mukaan on kutsuttu kaikki tv-ohjelman päähenkilöt ! Ihanaa. Saa nähdä mitä siellä tapahtuu. :)

Nyt taidan livahtaa suihkuun. ^^ Arvonnan yritän suorittaa tässä pikimmiten. =}

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille! Onko teillä jotain erityisiä suunnitelmia täksi viikoksi? :)

2 kommenttia:

  1. Omppupiirakka on niin hyvää :) Mä just viime viikolla söin pakasteesta loput omppupiirakat, mitä aiemmin syksyllä tein:)

    Mukava, että sait blogiisi lukijoita ja arvontaan osallistujia :)

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)