maanantai 5. marraskuuta 2012

Kuulumiset.

Johan tässä on taas viikko vierähtänyt.

Viime viikko oli kaikin puolin tosi jees. Mielekästä tekemistä oli riittämiin. :) Puistossa kävästiin Samusen kanssa. Itelle oli ihan spessua päästä Viron risteilylle ja sen jälkeen Halloween-bileisiin. Hirmu hauskaa oli molemmissa. ♥ Virosta ei oikeestaan muuta ostettu kuin Samulle Harley Davidson -huppari (ihan sikamagee, ei vaan oo kuvaa siitä nyt) ja vähän namia. Itelle ostin vaan tupakkaa ja reissussa toki vähän tuli juotua. :p

Eilen väsäiltiin kotona pizzaa ite pitkästä aikaa ja vitsit kun siitä tuli hyvää. Samukin pääsi ripottelemaan juustoa ! Tehtiin kaksi pellillistä. Toinen oli jauheliha-salami-ananas-sipuli-pizza ja toinen jauheliha-tonnikala-ananas-sipuli-pizza. NAM.


Tänään mun äiti kävi Bonnie-koiran kanssa täällä kylässä. ♥ Mamma haki bisselaatikkonsa. :D Käytiin kävelyttämässä Bonnie tuolla metikössä ja käytiin vähän laiturilla hengailemassa. Samulla oli selvästi tosi kivaa, täytyy mennä tonne dallailemaan taas joku päivä. ♥ Syötiin uunilohta ja sekin oli niiiiin hyvääää.



Arvonta-aikaa taidan jatkaa vielä hiukan, että saataisi edes muutama osallistuja lisää, eli käykääpäs kurkkimassa pari postausta taaksepäin jos kiinnostaa, kiitos. ♥ Jatkan arvonta-aikaa tämän viikon sunnuntaihin asti !

1 kommentti:

  1. Oi nam, mekin tehtiin pizzaa viikonloppuna. Oli hyvää. Mies on meillä se pääkokki pizzahommissa, tulee niin buenoa ♥

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)