lauantai 24. marraskuuta 2012

Kun molemmat pesukoneet ovat pyörineet.... (AUTTAKAA!)

.... ja pyykit on laitettu kuivumaan, alamme valmistautumaan mun mummille ja vaarille lähtöön. :) Tarkoitus olikin, että käydään siellä ennen meidän Saksan reissua ja nyt tulee hyvä sauma kun isimieskin lähtee isänsä kanssa muualle. Menevät isimiehen veljelle.

Mäkin pääsen mummolassa ollessa sitten maanantaina vielä kurkkaamaan, että onko Keravan Tarjoustalossa enää MITÄÄN jäljellä. Siellä kun on loppuunmyynti ja viikko sitten jo sisko sanoi, että siellä oli aika tyhjää. 15.12 mennessä sulkeutuu koko liike. Kunpa siellä jotain pientä edes olisi ! :)

Eilen noudettiin postista eräs paketti, nimittäin luistimet Samulle. Sami-setä osti ne poitsulle ja voi että kun ne on hienot. ♥ Tosta pojasta tulee niin luistelija!



(VOI APUA. MENI KUVIEN TALLENNUSTILA TÄYTEEN. :( MITEN MÄ SAAN SITÄ LISÄÄ? YRITIN NOITA OHJEITA KATSOA JA LATASINKIN JO JONKUN GOOGLE DRIVEN, MUTTEI SILTI ONNISTU. HMMMH. NÄKYY, ETTÄ PITÄISI MAKSUTTOMASTI SIELTÄ SAADA SIIRRETTYÄ 5 GIGAA. )

Sain ratkaistua ongelman ainakin hetkeksi, wuhuuu! Nimittäin rekisteröitymällä Photobucket -nimiselle sivulle. :) Jes. Helppokäyttöinen ja näppärä käyttää, lataa kuvat paljon nopeammin kuin Blogger. ;)

 En jaksaisi alkaa vanhojakaan kuvia poistamaan täältä, enkä kyllä viitsiskään. :/

Toivottavasti joku osaisi pian neuvoa. =) Kiiitos !


Aamulla iloisin mielin odotettiin toastien valmistumista, nam. Näitäkään ei oltu nautiskeltu aikoihin. :p

Noniiih, jokohan noi koneet olisivat pyörineet. Aika myöhäiseksi tää lähtö taas menee, mutta Samulla ja vaarilla ainakin tuntuu olevan alakerrassa hauskaa. :D

2 kommenttia:

  1. Wau, hienot hokkarit!

    Nyt tuntuu, että kaikilta on kuvatila lopussa. Itselläni tuli sama ilmoitus aiemmin tällä viikolla myös ja iski paniikki. Olen nyt Google+:n kautta onnistunut pienentämään blogin kuvia. Yksitellen se on todella hidasta, mutta toisaalta lataamani kuvat ovat olleet järkyn suuria ja tällä konstilla tilaa vapautuu rutkasti ja blogi latautuu hitaammallakin nettiyhteydellä nopeammin.

    Täytyy varmaan kokeilla tuota Photobucketiakin jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)

      Okei, kiitos vinkistä. :) Täytyy pitää tuokin mielessä. Itte en oikeestaan juuri koskaan pienennä kuvia eli ovat melkoisen isoja tiedostoja. O.o

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)