lauantai 10. marraskuuta 2012

Pupuja, lampaita, aasi.. Ongintaa ja muuta kivaa. ♥

Olipas ihana päivä. ♥ Laajasalon K-supermarket juhlisti 40v taivaltaan ja mentiin mekin koko perheenä sinne. Siellä oli melkoisesti ihmisiä normaaliin verrattuna, mutta hyvin oli silti tilaa liikkua eikä hirveän kauaa tarvinnut mihinkään jonottaa.

Bileistä löytyi:

Hembölen kiertävä kotieläinpiha ja poni/aasiratsastusta (ihania pupuja♥, possu, lampaita, vuohi, heppa, aasi ja taisi olla koirakin)
Ongintaa
Eri hahmot jakamassa herkkuja (lakuja, keksejä, jätskiä...)
Kasvomaalausta
Ilmapalloja
Riisipuuroa

♥♥ Oli mahtavan kivaa ja Samullakin oli hauskaa. Huippuhetkiä taisivat olla aasilla ratsastus (poika oli kuin vanha tekijä siellä selässä istuessaan, muru♥), pupujen rapsuttelu (käytiin niitä kahdesti katselemassa ja silittelemässä), pandanallen saaminen ja onginta ! :) Ilmapalloa kanssa kovasti halusi, mutta lopulta kun se saatiin oli moottoripyörät ja autot jo mielessä (isi osti !). :)


Ihana kauppias Laajasalossa kun oli näin ihanan ilmaispäivän lapsille järkännyt. Mikään ei siis maksanut mitään, oli M A H T A V A A !

3 kommenttia:

  1. Näyttää kivalta! Ihanaa, että marketit järjestävät tällaisia maksuttomia tapahtumia lapsiperheille. Mekin ollaan välillä osallistuttu :)

    VastaaPoista
  2. Olikin kyllä tosi kivaa. :)) Musta ihan huippua, että tällaisia järkätään. ^____^ Saisi olla vastaavia useamminkin. =p

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)