perjantai 23. marraskuuta 2012

Cityshoppari

Onko teillä Cityshopparia? :) Mulla taitaa olla nyt se kortti toista vuotta, ehkä jopa kolmatta. Käykää ihmeessä tutustumassa siihen. Ensi vuonnahan ilmestyy taas uusi kortti. Itse en oo koskaan kysyisestä kortista maksanut sitä ostohintaa, vaan olen bongannut sen tilaajalahjana kun on tilannut jonkun pätkän jotain lehteä. Siten sen hinta ei vaikuta minuun ja saan jotain kivaa luettavaakin !

Olen korttiin erittäin tyytyväinen. :)

Esim. ravintoloita tai kampaamopalveluita käyttävälle kortti tulee varmasti nopeasti maksettua takaisin. Itse en kovin montaa etua ole ehtinyt käyttää, jotain siitä syystä en korttia haluakaan ostaa. Näin kun sen on saanut, se on kiva bonus, jota tulee käytettyä kun hyvä tilaisuus tulee. =)

Tämä vuosi lähestyy nopeasti loppua ja äsken rupesinkin tutkimaan, että onko siellä vielä joitain etuja, jotka ehdottomasti haluaisin käyttää.

* Ravintola Himshikhar tarjoaa kaksi pääruokaa yhden hinnalla. Käytiin tuolla kerran siskon kanssa, musta tarjolla oleva ruokaa oli perusihanaa nepalilaista. ♥ Nam! Muitakin nepalilaisia löytyy noista tarjouksista.

* Formula Center tarjoaa Kaksi 10 min. ajoa yhden hinnalla. Oon kaksi kerta käynyt ajaa cartingia tuolla ja se on niiiiin kivaa. Vielä kun saa tuohon hintaan, niin jee. Toivottavasti löytyy rako sille, että jonkun kanssa lähtisin ajelemaan.

* HopLop tarjoaa kaksi sisäänpääsyä yhden hinnalla (edullisempi veloituksetta, ei muita samanaikaisia alennuksia, etu koskee kaikkia Suomen HopLop liikuntaseikkailupuistoja). Tämäkin pakko käyttää, kunhan saadaan joku kaveri mukaan. HopLopissa ei ole käytykään pitkään aikaan.

Löytyyhän sieltä paljon muitakin tarjouksia, mutta tuossa muutama, joista itse olen kiinnostunut.

Onko teillä Cityshopparia tai onko ollut? Tykkäättekö tarjouksista? :) Aiotte hankkia ensi vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)