perjantai 16. marraskuuta 2012

Äiskäläreissu ja arvonnan voittaja.

Meillä oli hirmu kivaa taas mun äidillä Samun kanssa. :) Ulkoilua Bonnie-koiran kanssa (kävihän siellä Väinö-koirakin pihalla moikkaamassa), muovailuvahajuttuja ja sen sellaista. Äitin kanssa taas illat pitkään jutskailtiin kaikennäköistä. ^^


Nämä muruset poseerasivat vähäsen. Bonnieta hieman laiskotti, joten se mäen noustuaan kävi huilimaan ja Samu hyppäsi kyytiin. Ihania he yhdessä. ♥

Eilen tultiin kotiin niin viimetingassa, että lähdin itse melkein samantien pelaamaan pokeria kun tultiin. Ei tullut pisteitä, höh ! Viking Lotostakin tuli vaan euro, Suomeen osunut pääpotin toinen puolisko oli pelattu ihan vieressä sitä paikkaa missä itsekin pelasin. ;D

Tänään oli tv-ohjelman kuvausten tokavika kuvauspäivä ja oli tosi kivaa. ^^' Selkä oli vaan neljän tunnin seisomisen ja käpyttelyn jälkeen tosi kipee. Käpyttelin vielä kuvausten päätyttyä Krunikasta Kamppiin. Hyvä mä ! Sunnuntaina sitten se viimeinen kuvauspäivä ja lauantaina päätösseminaari meille kaikille tv-ohjelmassa mukana olleille. KIVAA!

Sitten paljastellaan se arvonnan voittaja, vihdoin ja viimein. :)

Arpoja oli yhteensä 22 (hylkäsin yhden osallistujan yhden arvan, koska ei ollut jakanut arvontaa blogissaan vaikka sanoi osallistuvansa kolmella arvalla.)

Arvonnan voittaja on arpa numero 6 ja voittaja on Julia kommentillaan:
"Kahdella arvalla mukana :-) tykkäään hurjasti blogistasi!"
Onnea Julia ! :) Voittajan odotetaan laittavan osoitetietonsa mulle kolmen päivän kuluessa sähköpostiini milla.samu@gmail.com Jos ei voittajasta kuulu, arvotaan palkinto sitten uudestaan !

Nyt voisi varmaan mennä itse nukkumaan. ....eihän kello ookaan kuin 3.22..... Huhhh ! :)

6 kommenttia:

  1. Onnea Julia!

    Ihana kuva koirasta ja pojasta :)

    VastaaPoista
  2. Hui kiitos paljon, kiitos myös sinulle titti!

    Voi luoja miten ihana kuva Bonniesta ja Samusta, sopisi joulukortteihinkin, on sen verran suloinen kuva :-) eipä ole sielläkään oikein lunta, täällä länsi-suomessa näyttää samalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea vielä! :) Postittele sulle voiton maanantaina jos en tänään ehdi. ;)

      Kiiitos! :) On kyllä ihana kuva!

      Joooo ihan lumetonta täällä, mut toivotaan, et kuukauden sisään ees saatais maa valkoiseksi! ^^

      Poista
  3. Onko koira hevonen? Ei todellakaan. Vaikka kyseessä onkin iso koira ja pieni suloinen poika niin silti. Äly hoi?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha. URPO. =D Enköhän mä tiedä, ettei koira ole hevonen, mutta eipä tosta mitään haittaa 60kg koiralle ole. Ei pieni poika sen selkää hajota siellä hetken istuessaan. !!

      Ohhoh!

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)