perjantai 25. tammikuuta 2013

@ Wella Studio

Tänään kävin siis Wellalla hiusmallina. =) Luulin, että kyseessä on tavallinen demomallitilaisuus, mutta olikin vähän erilainen juttu. ^^' Kivaa oli !

Aamulla pääsin Wella Studiolle (sijaitsee Kampissa sähkötalossa) varttia vaille 9.  Jonkin aikaa me mallit siinä odoteltiin. Meidät mallit oli arvottu eri kampaajien käyttöön, joka oli kyl huippukiva juttu. Itselleni sain tekijäksi Fredan Peilissä työskentelevän Turon, joka oli ihan HUIPPU !

Kevään kahdesta trendistä kampaajat valitsivat aina mallilleen toisen ja Turo valitsi mulle trendin "fusion" (lue lisää: klik).

Ensalkuun värjäiltiin hiukset ja tulihan sinne kaikkea kivaa. Pääväri vaihtui edellisestä kuparisesta tavallisempaan ruskeaan, joka on kyllä tosi kiva. Otsisalueelle tuli sitten jaden vihreetä, roosaa ja kolmas väri on vaaleahko (keltainen vähän?). Oon ehdottoman tyytyväinen. ♥ Hiukset lyheni jonkin verran. :) Oon aina ollut hyvä malli, kun annan aina aikalailla vapaat kädet tekijöille. ;D

Yhden kampaajan söpö koirakin pyöriskeli siellä !


Syötiin lounas myös Wella Studiolla ja oli aika hywää ! Kaakaota join myös muutaman kupillisen ja kurkkupastilleja meni rasiallinen. :X Aivan, en oo ihan terve vielä.

Meikkiä ei nyt oikeastaan ehditty laittamaan. Tyrkättiin vain huulipunaa ja -kiiltoa. Hieno mekko päälle (meni koko 34 päälle, ohhhhoh) ja liian isot korkkarit jalkaan. :P

Mahtava päivä taas kerran. Kello 16 lähdin kotiin päin. Kiitos vaan Turolle ja Wella Studiolle. ^----------^

Hiukset pitäisi nähdä livenä, että ymmärtää kuinka hienot värit taas on. ♥ Kuvissa näkyy surkean huonosti. : (

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)