lauantai 12. tammikuuta 2013

Viikonloppu.

Nyt jos tos ehtisi alkaa bloggaamaan vähän useammin, niin ois kiva. ♥ Tuntuu siltä, että tääkin viikko on mennyt ihan yhdessä hujauksessa..

Samulla alkoi maanantaina tosiaan se kerho ja sehän meni mahtavasti, kuten meni myös tiistainakin. Innolla siis ensi viikkoa odotellessa. =) Oon niin iloinen siitä, että Samu siellä viihtyi ja on mielekästä tekemistä. Ei tartte aina nysvätä äitin ja isin kaa kotona. :P Plus että tää on loistavaa harjoittelua sitä tulevaa päiväkotielämää varten. Aion kyllä täysin siemauksin nauttia näistä kuukausista mitä meillä vielä on ennen sitä päiväkotia.

Keskiviikkona kävin ite pelaamassa yhen pokerifinaalin, mutta en sitä haluamaani voittoa saanut. =( Olin kolmas! Hyvät fiilikset jäi kuitenkin kaikinpuolin ja sain sentään palkinnoksi risteilylahjakortin. :P

Tänään käytiin kivassa pakkassäässä ulkoilemassakin ! ♥ Oli kyl ihana ilma kun ei tuullut oikeastaan ollenkaan. Mennyt vähän sisätiloissa viime päivät kun ollaan oltu flunssaisia.. Nyt kuitenkin jos taas pääsis siihen ulkoilun makuun. Poju meinas vähän harmistua kun piti sisälle lähtee, mut lupasin sitten, että ostan hälle kaupasta elämänsä ekan Angry Birds -limpparin. Sit suostuttiin lähtemään sisään.



Kuinka ihanaa muuten olikaan taas kuvata ihan kameralla. ♥ Onneks kävin ostamassa sen uuden muistikortin. Niin ja nyt ei tartte taas ihan hetkeen olla poistelemassa sieltä jotain, jesss!

Lottovoitto oli myös tänään haaveissa, mutta jäi haaveeksi. Eiköhän siis vaan ruveta ens lauantaita odottelemaan josko se silloin tärppäis. ;D

Saunassakin käväistiin tänään, joten on kyllä ollut kaikinpuolin mukava päivä.

Nyt suuntaan nukkumahan ja itseasiassahan on toi poitsukin vielä sylissä. :P Suoraan petiin vaan. ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)