sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sairastupa pystyssä TAAS.

Ohhoh, miten tää pöpö ei nyt ittestä meinaakaan lähteä. Jouluviikolla jo tulin kipeäksi ja tällä viikolla oli jo muutaman päivän ajan ihan semmonen olo, että "jeeees, mä oon parantumassa", mutta ei niin ei. Torstaiaamuna heräsin järjettömään kurkkukipuun ja vähän sairastellessa tässä on taas menty.. Tänään on ollut veto tosi veks. Peiton alla pitkälti oon pötkötellyt vaan ja tyrkännyt Samulle 10min välein uuden Hirveä Henri-jakson pyörimään. Se on meillä muuten HITTI nykyään ! Maa aikojen alussa-dvd:kin on pyörinyt.. Ruoan sain onneksi tehtyä, wuhuu!

Jospa huomenna olo ois jo vähän normaalimpi. :P Samullakin starttaa jo kolmas kerhoviikko. ♥ Uintikin olisi, mutta täytyy nyt sitten katsoa oman voinnin mukaan. Ei oikein tohtisi noita uinteja väliinkään jättää.. Nooh, onneks huomisiltaan on vielä hetki aikaa.

PALATAAN PAREMPIEN VOINTIEN KERA. :)

4 kommenttia:

  1. Tosi ikävää :( Mä sairastin nuorempana jatkuvasti! Sit aloin popsiin Multivitaa, liekö sillä sit vaan psykologinen vaikutus :D
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itte en oo koskaan mitään multivitoja syönyt. Talvella pyrin syömään d-vitamiinia vaan. :) Tuntuu itellä tulevan aina vähän rykäyksissä nää sairastelut.. Tästä kun toivutaan, niin josko siinä olis tän talven sairastelut!

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)