keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Molo Kidsin kevään lemppareita. ♥♥


Tuossa noita meidän lemppareita. ♥ Haalarithan ei vielä ole myynnissä, joten siksi niitä ei näy tässä. Enkä ole vielä varmaksi edes päättänyt, että hankitaanko nyt kevääksi enää edes haalaria..

Tuommonen vihreä softshell-takki olisi huippu ja uskoisin, että sen hankinkin.. Perustelen sitä itselleni vaan sillä, että myyn tuon viime vuotisen Molon vk-haalarin ja hanskat, niin saanen niistä rahat tuohon takkiin !

Viereinen rainbow-takki on myös tosi kiva, mutta tuskin meille tarpeellinen.. Joululahjaksi Samu sai siistimmän takin, sit jos hankkisi tuon softshellin. Sadetakkikin kun jo löytyy.Viime vuotiset Racoonin ja Mini A Turen takitkin saattavat vielä sopia.. Muuten MYYNTIIN !

Kumpparit olisi ihanaiset kanssa. Niiden hankkiminenkin mahdollisesti on ajankohtaista kun syksyllä (vaiko kesällä) hankitut Vikingin kumpparit voi olla pienet.

Punaset shortsit on perushienot ja tuo toppi on kiva. Meillä on noita saman mallisia toppeja Samulla jo kaksi ja ne on ihan huippuja. Hyvässä kunnossakin ovat edelleen vaikka ovat varmasti meillä käytetyimpien t-paitojen joukossa.

Mitäs te näistä meidän lemppareista tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)