keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tänään on...

.... vietetty melko tavanomaista päivää.

Käyty suihkussa. Samunen läträämässä ammeessa.

Todettu, että digiboksi taisi sanoa itsensä irti. :X Eli ei siis katsella telkkaria. Milläköhän rahalla sen uuden boksinkin hankkisi? (Wuhuu, taiskin olla joku kosketushäiriö vaan kun rupes taas iltasella toimimaan.)

Tehty jauhelihakeittoa, josta tuli superhyvää ja syöty se siis.


Itse oon käynyt labrassa verikokeissa ja muitakin asioita hoitamassa kaveri seuranani.

Käyty kaverin kanssa Manskulla K-marketissa käyttämässä lahjakortti.


Syöty taas vähän lisää. :D

Iltasella katsottu Salkkarit ja touhuiltu muutakin. Molemmat pesukoneet on tietysti pyörineet päivän aikana. Tiskit laitettu kaappeihin, vaatteet myös. ^^ Aika PERUS.

Loppuviikosta ohjelmassa on....

Huominen pokeri-ilta. ♥ Jatketaan samasta mihin viime viikolla jäätiin. Eli otetaan voitto ! Ulkoilua myös. ♥ Uuden ruoan kokeilua myös, tässä teillekin linkki sinne: Onnellinen koti-blogi: broileri-pekoniruukku. Paitsi, että aiaiai, unohdin ostaa ananasta. Pitäiskö kysyä naapurilta? :DD Plääh!
Perjantaina Wellalle demomalliksi, jeeee, uudet hiukset. ^-----^

Lauantaina voitaisi ehkä koittaa käväistä siellä Hoplopissa vihdoin ja viimein. Ainakin jos tää yskä ei tästä pahene. :) 

Sunnuntaina kenties piipahtamaan kaverin poitsun 3v-synttäreillä Samusen kanssa!

ps. Eilen tekaisin munattoman pannarin, kun teki ihan sikana mieli jotain hywää. Maistuihin se noinkin kun koko pellillinen meni aika nopeesti. :D Itte onneks söin vaan 2,5 palaa. :D Paljon mummin tekemää omppuhilloa päällä !


Nyt hiljalleen iltapuuhiin. ♥ Pojukaan ei enää oikeestaan nuku päikkärit kuin kerhopäivinä, joten on aikas väsy. Isinsä kanssa kattelee nyt Simpsoneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)