sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kerhoura starttailisi huomenna..

Jänskäää ! Huomenna se sitten alkaa. ♥ Mua ainakin jännittää, että miten se sujuu. :p Uskoisin kyllä, että Samu sopeutuu helposti ja on vain innoissaan, mutta saa nähdä mikä on asian todellinen laita.

Sammakkoreppu odottaa pakkaamistaan vielä. Mukaan Angry Birds -sisätossut, eväät ja varuilta vaihtovaatteet. Alkuun on helppo kerhopaikkaan tutustua, kun äiti saa olla siellä mukana. Kunhan Samu sinne sopeutuu, niin itse pääsen hyödyntämään tota aikaa polskutteluun. Wuhuu.

Kerho on siis kahdesti viikossa, maanantaisin ja tiistaisin, kolme tuntia kerrallaan ! ^^'


Saa tosiaan nähdä kuinka huominen sujuu. Tarkoitus olisi itte piipahtaa pari asiaa hoitamassa jos vain suinkin Samu viihtyy.

Aamuheräämiset on ainoot mitkä vähän ärsyttää. :p Normaalisti kun heräillään siinä ysin pintaan, niin nyt täytyy sitten puol 9 jo lähteä ovesta ulos. Ehkä tähänkin tottuu (no siis tietysti!) ja eihän nää oo kun kaksi aamua viikossa. Hyvää harjoittelua tulevaisuutta ajatellen. :)

Kuviakaan ei nyt oikein ole tullut otettua. =( Johtuen siitä, että kameran muistikortti on rikki. Siinäkin yksi juttu mikä huomenna sopisi tehdä, eli käydä ostamassa uusi.

Uintikin jatkuu huomenna joulutauon jälkeen. Huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)