keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Duplojen kolistelu kuuluu alakerrasta...

Tänään on hyvä päivä ♥

Heräiltiin tänään mukavasti, poitsu halusi halit ja pusut, kuten aina jokainen aamu ja ilta. ♥♥ Touhuiltiin hetki alakerrassa, nautiskeltiin aamupalaa kunnes naapuri soitti, että lähettäiskös pihalle. Syötiin siinä sitten loppuun ja sitten ulkokamppeet päälle ja ulos ihanaan lumisateeseen. JEE. Pari muutakin lasta oli tuolla touhuamassa ja kivaa näytti kaikille olevan. Ittelle on aina mukavaa kun on aikuista seuraa, niin menee aika leppoisammin jutellessa. :P 

Mulle soittanut naapuri kun lähti poitsunsa kanssa kotiin, me mentiin vielä hetkeksi toisten naapureiden kanssa niiden koiria leikittämään. Tai siis, ne pennut leikki keskenänsä. Suloisia ! Samu ja muut lapsoset kiipeilivät ison lumivuoren päällä.


Nyt on pesukone pyörimässä (myyntiin menevä Molon välikausihaalari) ja ruoka pitäisi mennä nyt tekemään. Kello onpi jo 12.03 ! Palataan siis taas jonkun tuokion kuluttua. ;D

                                                                            Eilisillalta. ♥♥

Täällä taas.. Josko nyt ehtisi kirjoittelemaan loppuhun. Kellokin lähestyy jo kahta. Ruoka tehty ja syöty ymymmym. Kekseilläkin herkuteltiin, nams !


Näin hidasta tää päivittäminen aina välillä on.. Nyt klo on jo puoli neljä. Taidan julkaista tämän nyt ja ottaa ittekin pienet päikkärit kun poitsukin on unosilla. ^-------^ Illemmalla suuntaan ystäväni kanssa Awolnationin keikalle Nosturiin. =)

2 kommenttia:

  1. Mikä suloinen poika täällä seikkailee!Tuo molon keltainen haalari on niin nätti!

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)