tiistai 8. tammikuuta 2013

Haaste 11

Whippiiii, sain elämäni ensimmäisen haasteen täällä blogimaailmassa. Tittin elämää -blogin pitäjä haastoi minut. KIIIITOS.

Säännöt:

Kerro 11 asiaa itsestäsi.
Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
Keksi 11 uutta kysymystä.
Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
Kerro bloggaajille, etttä olet haastanut heidät.  


11 asiaa minusta:

1. "Lemppariharrastuksiani", joita harrastaisin mielelläni paljon useamminkin ja tosissani ovat ratsastus ja pokerinpeluu. ♥

2. Pitkäaikaisin harrastukseni on ollut luistelu, tarkemmin muodostelmaluistelu. Harrastin 12 vuotta. Nykyään välillä iskee kaipuu päästä jäälle ja onhan se mahdollista, että joskus voisin johonkin aikuisjoukkueeseen vielä liittyäkin.

3. Muutin ensimmäiseen omaan asuntooni 16-vuotiaana.

4. Unelmoin paremmasta elämästä (hehe), jossa ei olisi niin paljon murheita. Unelmoin monista uusista ystävyysuhteista.

5. Kärsin kroonisesta vauvakuumesta jostain ala-asteelta asti. :D Suunnittelin aina kuinka sitten teen sitä ja tätä ja tota kun saan lapsen. Onneksi ihan supernuorena en kuitenkaan lasta hankkinut. :p Josta tulikin mieleen yhden ystäväni lausahdus pari viikkoa takaperin: nään sut kotiäitinä. ♥ Ei ihmeellinen juttu, mutta mulle merkkasi paljon.

6. Olen kokenut elämässäni kaikennäköistä. Kerron ihmisille mielelläni elämästäni, jos he suinkin haluavat kuunnella.

7. Euroviisut ovat jokakeväinen hitti mulle. ♥ Nuoresta asti oon joka kevät niitä seurannut ja huippuviihdettä ovat ehdottomasti. Biisien taso ei ehkä enää ole niin ihmeellinen, mutta aina löytyy biisi tai pari joista tykkään kovastikin. Unelma olisi päästä joskus euroviisuja katsomaan ihan paikan päälle. ^------^

8. Haluaisin matkustella enempi ja uskon aidosti siihen, että se on mahdollistakin. :p Haaveilen sekä reissuista Samusen kanssa että ihan ystävien kanssa. Joskus olisi ihanaa lähteä jonkun kaverin kanssa vaikka viikonlopuksi johonkin ihanaan Euroopan kaupunkiin.

9. Lehmät on IHANIA. ♥ Pienestä pienestä asti me käytiin mun siskoni kanssa kesäisin (ja välillä muillakin lomilla) kesäperheessä, jossa oli lehmiä. Sisko ei ehkä niinkään viihtynyt navetassa, mutta itse olin siellä käytännössä aina aamu- ja iltalypsyn ajan. Suoritin TETtinikin kyseisellä tilalla. Pieni stoori: Tän TETtini aikana yksi lehmä oli poikinut metsään ja me sitten lähdettiin sinne traktorilla. Siellä se pieni vasikka oli ja siihen se tuli traktorin peräkärryyn mun kanssa ja painoi päänsä mun syliin. Sain antaa sille nimenkin ja siitä tuli Uni. ♥ Valtavasti muistoja koko paikasta vaikka nykyään en ihannoikaan noita tiloja...

10. Kuuntelen hyvinkin erilaista musiikkia. Nykyään voisin sanoa pitävänä melkein kaikesta.. Raskain heavy metal ei ehkä mulle sovi, mutta joo. Tykkään biiseistä kauniilla sanoilla, tykkään itsekin laulaa. :)

11. Poltan tupakkaa. :p

Vastaukset haastajan kysymyksiin:

1. Minkä merkkisellä autolla ajat ja miksi juuri sen merkkisellä? Jos et aja niin millä liikut?
- Liikun bussilla ja metrolla lähinnä. :) Välillä myös junalla ja ratikalla. Ei ole omaa autoa, olispa. ♥ Kortti kyllä on. 

2. Minkä pituinen olet?
- 162cm. :)

3. Mikä on bravuurisi keittiössä? 

- Jaaaaa-a. Emmä tiiä onko mulla oikeen mitään bravuuria. :p Minestonekeitto tai makaronilaatikko. :D

4. Juhlitko synttäreitäsi viimeksi?
- En ees muista, en välttämättä.. Tai taisin sittenkin. Päivällä taisin kyllä silloin käväistä HopLopissa poitsun kanssa, mutta iltasella taisin jotain tehdä. Joskus voisi kyllä viettää ihan kunnon synttärit. ♥

5. Mitä odotat vuodelta 2013 omassa elämässäsi?
- Parempia päiviä, onnellisuutta. Töihinmenoa (hui)!

6. Unelma-ammattisi? Kerro vähän taustoja tms.
- Mulla ei oo koskaan tainnut elämässäni olla mitään erityistä unelma-ammattia. Joskus nyt vanhempana oon haaveillut olevani taksikuski, koska rakastan ajamista. Ratikkakuskiksi oon myös ajatellut hakevani kunhan joku seuraava haku tuli. Sama syy. :) Bussia en haluaisi ajaa.. Toisaalta haaveilen jostain työstä, jossa voisin edetä, työ ei olisi samaa päivästä toiseen jne.

7. Mansikka vai vadelma? Miksi?
- Vadelma, koska mansikat ei aina oo hyviä. :P

8. Rakkain/tärkein harrastuksesi?
-  Ratsastus, vaikka nykyään onkin jäänyt ihan minimiin kun ei vaan ole varaa. :( Ennen kävin suunnilleen kerran kuussa pidemällä vaelluksella, mutta nyt on ollut käsittämätön reilu vuoden tauko. Helmikuun alkuun on onneks varattu puolipäivävaellus. ♥♥ Ihana talli, jossa oon ekan kerran käynyt varmaan 2001 tai 2002. Takavetäjänäkin oon ollut ko. tallilla. ♥

9. Montako lasta haluat/et halua? Perustele jotain.
- Aina olin haaveillut kahdesta lapsesta pienellä ikäerolla, mutta se ei selvästikään ole toteutunut. Tätä nykyä taidan silti edelleen ajatella, että kaksi lasta olis hyvä. Eli toisen jos vielä joskus saisi. ♥ Kymmentä vuotta en aio tosin odottaa..

10. Minkä pizzan tilaisit nyt?
- Kana barbequen, nams. :p

11. Asia/luonteenpiirre, josta et pidä itsessäsi?
- Epävarmuus itsessäni tietyissä tilanteissa.. Ehkä tästäkin "oppii" pois.

Mun 11 kysymystä:

1. Jos saisit nyt mennä näkemään ketä tahansa yhden vuorokauden ajaksi, ketä menisit tapaamaan, miksi ja mitä tekisitte? =)
2. Mistä pidät itsessäsi?
3. Jos voisit asua missä vain, missä asuisit?
4. Onko sinulla tatuointeja/lävistyksiä? Minkälaisia? Jos ei ole, niin miksi? :) (Itselläni on 3 tatuointia, lävistyksiä ei ole enää, niitäkin on ollut kolme.)
5. Vuorokauden paras hetki ja miksi?
6. Mitä kouluja olet käynyt peruskoulun jälkeen? :)
7. Mitä ulkomaanmatkakohdetta suosittelisit ja miksi?
8. Mikä on vuoden 2013 suurin tavoitteesi?
9. Minkälainen kännykkä sinulla on?
10. Aiotko tehdä laskiaispullia? :PP
11. Tän päivän biisi ? LINKITÄ!

Haastan:

Life tastes good 
footsteps 
miamatleena 

 
En nyt valitettavasti keksi enempää haastettavia, taitaa enemmistö mun seuraamista blogeista olla semmosia, jossa on paljon lukijoita tai sitten ne on haastettu jo. :)

6 kommenttia:

  1. Oli kiva lukea sun vastaukset :)! Muakin kiinnostanut pienestä asti taksikuskin homma, mut ei se oo enää niin turvallista kuin ennen eikä siinä lopulta juuri edes tienaa. Lisäks ei kovin perheellisen unelmatyö työaikojen takia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se juuri on, ettei kyllä oo perheellisen unelmatyö työaikojen takia. :/ Harmi kyllä. Voihan sitä taksia tosin päivälläkin ajaa, muttei varmasti niitä keikkoja ihan tuhottomasti saisi. No, aina voi ainakin haaveilla. ♥

      Poista
  2. Kiitos haasteesta!

    Mäpäs oon ollut ihan v.i.p passi kaulassa euroviisuissa ;) heheh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wouuuuu, ihan oikeesti? :) Siis sillonko kun Suomessa oli euroviisut? :)

      Poista
    2. Joo, kummisedän kautta pääsin ennen finaaleita töihin ja palkkioksi sain 3 vip lippua :-)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)