lauantai 2. kesäkuuta 2012

Onnittelut kaikille valmistuneille! (:

Onnittelut tosiaan kaikille valmistuneille! (: Itsehän valmistuin datanomiksi reilu kaksi vuotta sitten tammikuussa. Minkään sortin juhlia en pitänyt, mutta kivaahan se oli paperit saada ennen pojan syntymää. (: Nyt on voinut sitten ottaa rennosti eikä oo tarvinnut koulun penkille takasin palata. :p Tuskin olis enää mua pahemmin kiinnostanutkaan!


Taas on ollut hieman kirjoittelusta taukoa, ei vaan tahdo löytyä aikaa tähän, aina on muka jotain muuta parempaa tekemistä. :D Kaikennäköistähän tässä on taas tullut puuhailtu, enhän mä meinaa edes puolia enää muistakaan. Kohokohtana nyt kuitenkin oli parin päivän reissu Sipooseen, missä oltiin muiden perheiden kanssa! Huippukivaa oli, lapsosille oli maalailua, temppurataa, runopolkua. Syötiin vähän väliä, eli kyllä oli MAHA täynnä. :D Mukaavahan se oli päästä valmiiseen ruokapöytään pariks päiväks. ;) Reissun kruunas vielä palohälytys ja paikalle tulleet paloautot, joita mentiin tietenkin sitten ihailemaan!



Eilen siis tultiin tuolta Sipoosta ja tänään ollaankin viihdytty ihan kotosalla. Itte oon kyllä kävässyt kaupassa ja koko perheen voimin käytiin pienellä metsäretkellä, potkittiin koulun pihalla palloa ja jäätiin sitten vielä kotipihalle hetkeks leikkimään. Kohtapian saunaan ja sit alkaa tää päivä olemaan aikalailla pulkassa.  Niin ja namnam, tein pannaria, tuli hywää eli eiköhän sitä pidä tänään vielä vähän syödä!



Huomiselle meillä ei mitään varsinaista ohjelmaa olekaan. Ens viikko sitten pitääkin sisällään mun omia menoja vähän. Maanantaina demomalliks viel ennen kesätaukoo, jeij! Kivaa saada hiukset vielä näteiks. Tiistaina hoitamaan yhtä hammasta ja torstaina jatkamaan toisen hampaan juurihoitoa. Keskiviikkona ja/tai perjantaina olis tarkoitus mennä kokeilemaan tota puistoruokailua Samun kanssa. Onkos kukaan muu ajatellut mennä tai onko ennen käynyt? (: Mimmosia kokemuksia? Meillä on tosi lähileikkipuistossa kesäkuussa toi puistoruokailu niin ehdottomasti haluaisin mennä sitä kokeilemaan! Harmi kun nyt ekalle viikolle osuu niin paljon omia menoja aamupäiviin, ettei useemmin päästä.. Pakkohan noi hampaat on hoitaa!


Muutenkaan hirmuisesti kesäsuunnitelmia ei valitettavasti vielä ole. Mites muilla? (:


Meidän mökille tietty mennään jossain vaiheessa ja varmastikin myös miehen isovanhempien mökille. BoomBox -festareille parin viikon päästä oon menossa talkootyöläiseksi. :D Parin viikon päästä tiedossa myös yks päivämäärä ku pikkupoitsun kaa tehään jotain kivaa, mut en oo vielä ihan päättänyt, että mitä. <3 Heinäkuussa pidän nää voittamani MEGAbileet! Satuin myös voittamaan kahden hengen matkan Finnlinesilla Saksaan eli se todennäköisesti kyllä myös hyödynnetään. Ens viikolla selvii voiko sen käyttää 2 aikuista ja tommonen pikkunapero, uskoisin! Kyl mä haluaisin, et Samu pääsee messiin nauttimaan. <3 Sit jotain ihan perus Fallkullan kotieläintilalla käyntiä ja semmosta. Korkeasaaressahan käytiin jo. :p


Nonih, 30min saunaan eli nyt aletaan valmistautumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)