lauantai 30. kesäkuuta 2012

Jätskipäiviä

Hihhi, jätskiä ollaan syöty paaaaljon! <3 Se on näitä kesän kivoja juttuja. Muutenkin kyllä tykkään jätskistä, mutta eihän sitä talvella tule yhtä paljon syötyä.

Eilen poitsun isi lähti veljellensä ja me lähdettiin Samun kanssa sitten samalla asioita hoitamaan ja käytiin pyörähtämässä Itiksessä. Ihan enste kävin ostamassa ihanan uuden lippiksen pojalla, hitsit, eikä maksanut kuin 6€! (: Kyllä nyt kelpaa. Poitsuhan koitti vanhan lippiksensä jäättää kaupan hyllyyn. ;) Uutukainen piti saada pitää päässä siihen asti, että kassalle päästiin.. Meidän edessäkin oli vielä jonoa, mutta yksi asiakas kun läks kassalta pois, niin Samu hyppäs rattaista ja juoksi sinne kassalle ja heitti lippiksensä tiskille. ;P Hihi, piti sitten selittää, että vielä olisi jonoa. Oli poika iloinen! Tallinnanaukiolta kävin ostaa poitsulle kiskalta jäden. (: Tai no, kyl äitikin sitä sai vähän maistella. Jäätiin siihen aukiolle vielä hengailemaan kun oli niin lämmintä ja yksi vanhempi rouva ihastui Samuun aivan täysin ja kävi kaupasta hakemassa naperolle toisen jäden! (: Onhan Samu aika semmonen vieraskorea. ;) Paremmin käyttäytyy vieraiden kanssa.



Meillä oli siis eilen kaikinpuolin mukava päivä! (: Aamupäivästä tietty myös ulkoiltiin, kokkailtiin, syötiin ym. TAVALLISTA. :p

                                                 Addun kesäsetti, Puman kenkulit, H&M:n huppari omalla painatuksella. <3

                                                       Tuommonen lähtee varmasti poitsulle tilaukseen. :) IHANA.

Poitsu vielä nukkuu eli saan vielä hetken oleskella rauhassa. Söin tossa äsken Magnumin, olivat K-supermarketeissa vaan euron kappale.. Yyyy, puolessa välissä meinas jo usko loppuu. Ne on niin makeita. :p Yleensä syön vaan tuutteja/jäämehuja, mutta pitihän Magnum ostaa kun oli edullinen.

Illalla on sitten sauna! Ihanaa. (: Hyvää viikonloppua kaikille ! :)

ps. Oon ihan ihastunut Eminemiin, siis sen musiikkiin. ;) Kuunnellut tätä yhtä albumia, olisko uusin, vaikka kuinka. Hih. Oon mä aina ajatellut Eminemin olevan ihan hyvä, mutta nyt kyllä tykästyin kunnolla! Mitäs musaa te muut muuten kuuntelette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)