lauantai 19. toukokuuta 2012

Pikakuulumisia myöhäisillasta!

Täällä ollaan taas! (: Napero tietty untenmailla ja itte datailen.. Isukki on jollain kaverillaan yötä, niin saan olla ihan rauhassa.. (: Tarkotus oli mennä nyt klo 00.00 nukkumaan, mutta hieman nyt venähtää.

Perusarkea tässä on aikalailla ollut. Keskiviikkona käytiin Korkeasaaressa, joka oli aikalailla huippureissu. Ilma oli kiva ja molemmat viihdyttiin Samun kanssa! Mahat saatiin todellakin täyteen ruokaa.. ;p Viitisen tuntia siellä vierähti. Loistopäivä, vaikka eläinten olot pistää silti aina vähän mietityttämään.. Ei niillä kissapedoilla ainakaan kovin hulppeat elintilat ole. Näin pienelle suosittelen ehdottomasti ennemmin näitä kotieläintiloja kuin Korkeasaarta.. Samukin vähän väliä huuteli, että "paijaa, paijaa.." Koita nyt siinä sitten selitellä, että näitä eläimiä ei voi paijata.. No, päivän loppusuoralla käytiin sit siellä kaupassa Korkeasaaressa ja Samukin sai kivat kotiintuomiset, kun ite sille ostin söpön orangin ja kaverin isi osti vielä Samulle ja omalle pojalleen pari pikkusta otusta! (:



Päästiin vielä kotiin kaverin kyydillä! Kyllä sitä aika poikki olikin eikä Samukaan ollut nukkunut päikkäreitä.


Viikonlopun suunnitelmat on nyt vielä vähän auki.. Huomenna piti lähteä kaverin ja hänen tyttönsä kanssa semmoseen lastentapahtumaan, mutta he peruivat, joten ei mekään sinne taideta kaksin sitten lähteä.. Tai kun se tapahtuma olisi jossain Espoossa, niin tuhottoman kauan kestäis yksin tuolla matkustellakin. :p Kun olis se AUTO.


Huomenna varmaan mennään sentään kaupassa käymään ja noutamaan H&M:n paketti. (: Ulkoillaan tietty, kun on suht kivaa ilmaa lupailtu! Tänään oli aika kurjan tuulista.. Silti me käytiin pyörällä vähän edestakaisin polkemassa, koulun pihalla leikkimässä ja sitten tultiin vielä oman taloyhtiön pihalle hetkeks. (: 


Haluaisinkin tässä joku päivä kenties tehdä postauksen Samun (ja mun) kesävaatteista. (: Aika vähän niitä on vasta tullut hankittua, mutta jotain sentään.. Edellisvuotisistakin osa menee vielä. :]]


Nyt kuiteskin nukkumaan! En oo aikataulustanikaan myöhässä kun vartin, wau. Ötyjä ja viikonloppuja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)