keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Mistä on meidän keskiviikko tehty?

Meidän keskiviikko on tehty Subway -patongeista, leipäjuustosta, mansikoista, herneistä, ihanista muistakin herkuista, valkoposkihankien katselusta, rantakävelystä, leikkipuistosta ja auringosta.  <3


Oltiin siis Töölönlahden rannassa kesäjuhlissa muiden naperoiden ja vanhempien kanssa! Ilma suosi, eväät oli loistavat. Katseltiin valkoposkihanhien vauvoja, leikkipuistoltiin ja touhuiltiin. Ihana sääkin suosi, joten oli tosi kivaa. (:





Kun päästiin kotiin, poitsu otti pikkutirsat ja nyt meno jatkuu! (: Omalla pihalla touhuiltiin hetki ja pannarikin tossa sopivasti valmistu ja palaset jo nautittiinkin, oli muuten hywää.

                                                                         Namnamnam.

Tänään myös posti oli tuonut vähän kesäluettavaa! Tänään tuli kaksi aikakausilehteä kuten myös eilen. On saanut paljon näytenumeroita tilata ja kun on oikeesti tilannut jonkun lehden, niin on saanut valita lyhyen tilauksen jotain toista ymym. Ihanaa, tykkään lukea/selailla lehtiä. :] Tilaatteko te muut paljon lehtiä? (: Mulle tulee tällä hetkellä tilattuina Kaksplus ja Meidän Perhe. Niin ja myös Aku Ankka tulee tähän talouteen.
 
Siskon entinen luokkalainen Anette Olivian kannessa. :)

Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Me käydään nyt vielä Samun kanssa nautiskelemassa palat pannaria ja sit lähetään ulkoilemaan! Taidetaan vielä piipahtaa käymään anoppilassa. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)