lauantai 16. kesäkuuta 2012

Sunny weekend

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, ei oo totta. Olin äsken kirjottanut vaikka kuinka ja jostakin painoin ja koko teksti hävis. Voi että. No, eipä auta alottaa kun uudestaan! Plääh.

Aurinkoista viikonloppua vaan kaikille. (: Seuraajia mulla on vasta neljä, mutta kyllä tätä taitaa useampikin kuitenkin lukea. Pistäkää ihmeessä jotain kommenttia. :)

Keskiviikkona meillä oli sit uus yritys sen puistoruokailun kanssa ja hywin meni. Naapuri lähti kahen lapsosensa kanssa meidän mukaan. (: Poitsut touhusi kaikennäköistä ja kivaa oli. Ruokakin näytti maistuvan. Tosi kiva oli kokemuksena ja mielelläni mennään uudestaan. Harmittaa vaan kun on niin paljon menoja, ettei oikein koskaan ehditä. Meidän lähileikkipuisto kun on vielä heinäkuun kiinni.. Onhan noita muitakin leikkipuistoja, mutta sinne pitää sitten kyllä mennä bussilla. (: Nooh, ens viikolla olisi tiistaina mahdollista mennä, että katsotaan josko kerettäis!


Keskiviikko-iltana kävin ite pelaamassa yhden pokerifinaalin. Voittoa ei tullut, mutta voitin sentään semmoisen Lucky Loser -pöydän. Palkinnoksi siitä sai pizzalahjakortin ja Viron päiväristeilyn 2-4 henkilölle. Annan sen mun äitille käytettäväksi.. Ittellä kun ei sitä passia oo voimassa.. Noooh, saanpahan sitten tupakat hetkeksi vähän halvemmalla. :p

Mitäs te muut tykkäätte helteistä tai näistä lämpösistä ilmoista? Ite en oo koskaan mistään superhelteistä tykännyt. Tämmönen 20C tai vähän reilu on musta ihan jees. Toki jos jossain rannalla on niin ei haittaa vaikka olisi kuumakin, mutta kun ei käydä siellä rannalla kuitenkaan kokoajan.

Näitten kivojen ilmojen kunniaks kuitenkin laitettiin Samulle pihalle uima-allas (hieno Cars -allas, jonka sai sedältään ja kummiltaan synttärilahjaks). Pari kertaa on nyt poitsu päässyt siihen polskimaan ja kyllä on tykännyt. Samu on kyllä aina ollut tommonen vesipeto. !!!Ehdottomasti suosittelen kaikkia menemään vauvauintiin, jos on mahdollisuus!!! Ite ainakin oon kokenut, että tää on ollut ihan suurenmoinen harrastus Samulle ja tästä on paljon hyötyä tulevaisuutta ajatellen kunhan vaan jaksaa siellä uimassa käydä. Me alotettiin vauvauinti kun Samu oli 4kk vanha. Aina on ollut tosi kivaa. Alkuun stressasin sitä, että kun ei tuo mies jaksanut käydä, että miten mä selviin pikkusen kanssa itekseni, mutta hyvin se meni. (: <3 Samu kun oli 1v 4kk siirryttiin sitten toisen järjestäjän uinteihin ja ryhmään 12-24kk vauvat/lapsoset. Tämä paikka oli triplasti parempi (järjestäjänä Simsalabim) Uintiryhmät ihanan pieniä, koko uintiaika kivaa tekemistä eikä semmosta, että on vaan alku- ja loppuleikit ja sit ollaankin itekseen muu aika.

Tona aikana Samusta kehkeytyi semmonen vesifani. Aina bussissa höpötteli, että "uimaaan, uimaaan". :) Samu jaksaisi hyppiä semmoselta patjalta veteen sukelluksiin varmaan 20 kertaa putkeen. :D Musta on ihanaa kuinka se tykkää tosta niin paljon! <3 Itsellekin tulee aina niin hyvä mieli, kun meillä on niiin kiva yhteinen juttu. (:

Syksyllä nyt sitten on taas ryhmän vaihto edessä, mutta samalla järjestäjällä pysytään ehdottomasti! Uintipaikkakin vaihtuu kivasta Allergiatalosta Kamppiin. Ryhmänä on 2-5 -vuotiaat. Syyskuun alussa uusi kausi starttaa!

                                Samu tutki muurahaista uima-altaan reunalla. Huuteli niille, että "mukaan uimaan". :p

Eilen poitsu ja isi lähtivät isin veljille yöks. Lähinnä kai siks, että mä lähdin BoomBox -festareille talkoilemaan. Ekaa kertaa läksin tommosta puuhamaan ja vitsit, oli kyllä ihan kivaa. Kaiken olis kruunannu se, jos oisin ite päässyt sinne hengailemaan päiväks ennen työvuoroani, mutta ei kukaan kaveri päässyt.. :/ Eikä taida tänäänkään päästä, eli kuudeks sit vielä talkoilemaan. Lipunmyynnissä olin talkoilemassa. Hyvä musiikki soi, aurinko paisto, hauskoja ihmisiä. Jos mäkin saisin vähän rusketusta pintaan. (: Oon aina ollut kyllä tosi huono ruskettumaan.. Vaikka vähän olisinkin saanut väriä, niin silti oon kaikkiin muihin verrattuna ihan kalpee.

                              Myöhään otettu kuva ja vähän vääristää mun ihon väriä. o.O Jooo, en oo noin ruskee. :D


Mites, onko porukka tänä kesänä menossa paljon festareille? (: Itellä on elokuussa edessä Weekend Festival, jota odotan ihan hirveesti. Hurts<3 Heitä eritoten siis katsomaan! Muutenkin aika jänskää, kun ovat mun tokat festarit, siis maksulliset. Neljä vuotta sitten kävin Konemetsässä, mutta sitä tuskin voi edes verrata näihin perusfestareihin.

 Jeees, kait sitä vois itte nyt tehä jotain fiksua. Siivota vaikka. Tai mennä paistattelemaan päivää tohon omalle pihalle. BoomBoxissa JVG soittas 17.30-18.15, ehkä mä meen ne tsekkaa. Lord Est ois just ennen niitä, hmmmmh.

Kaunista loppuviikonloppua kaikille. Mitä juhannussuunnitelmia? :)

ps.

                          Samun vaatteet ku läks isin kaa. ! Ihanan popin värikkäät shortsit ja H&M:n kiva koira-paita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)