torstai 28. kesäkuuta 2012

KuLuNuT kIiReInEn ViIkKo! :)

Täällä ollaan pienen taukosen jälkeen. (: Puuhaa on meillä todella riittänyt! Samu-pallero meni alakertaan hakemaan juomista, niin itse ehdin vähän aloittelemaan kirjoittamista. Kohta saan paremminkin aikaa vielä, kun herra ottaa päikkärit. Vähän myöhäiset unoset on, mutta rytmi on nyt parin viikon aikana vähän pomppinut eli joo. Eipä tämä haittaa, lomahan meillä on! (:

Perjantaina suuntasin kaksin Samun kanssa mun mummolaan. Tykkään käydä mun mummolassa ja Samu selvästikin siellä myös viihtyy. Matkaaminen sinne on vaan niiiin hidasta (kun ei oo sitä autoo) kun eka täytyy mennä bussilla, sitten metrolla ja sitten vielä junalla. Sitten vaari tuli hakemaan meidät asemalta. Puolenpäivän jälkeen oltiin jo siellä eli kerrankin ajoissa! Siinä sitten päivän mittaan ulkoiltiin, grillailtiin, herkuteltiin ylipäätään. Ihana sääkin oli vielä silloin, eli saattoi olla ihan t-paidalla ulkona, jesss. Illemmalla sitten vaari lainasi autoaan ja lähettiin Samun ja mun äitin kanssa kokkoa katsomaan. Golf-kentän läpi marssittiin muun juhannuskansan kanssa kohti suurta tulta. Olihan se hieno ja lämmitti mukavasti. Hyttysiäkin oli riittämiin. ;) Samu oli aika känkkäränkkä, kello kun oli jo iltakymmenen kun sinne mentiin. En tietty tajunnut ottaa vaikka pillimehua tmv. mukaan. Hehe. Ihanaa kuitenkin oli! <3 Tässä nyt pieni pikaisesti väsätty kuvakollaasi meidän juhannusaatosta! <3 Tämmösen kun osais tehdä jotenkin kauniisti.. Hmmmh.


Kaks yötä oltiin mun mummolassa. Ihanaa oli, ei oltu pitkään aikaan siellä oltu. (: Sunnuntaina suuntana sitten oli mun isovanhempien mökki Snappertunassa (Tammisaaren ja Karjaan välissä), tosin ilman heitä. Lähettiin siis Samun, mun äitin ja ihanan koiransa Bonnien kaa. :] Viime kesänäkin oltiin kahdesti poitsun kaa siel ja kerran olin siel ilman Samua yhden yön. Oltiin äitin, serkun ja hänen poikaystävänsä kanssa keskiaikamarkkinoilla!! :) 

Sunnuntaina päästiin lähtee vasta sen verran myöhään, että oltiin mökillä varmaan vasta kuuden aikoihin. Heti piti alkaa vähän kokkailemaan, että sai masut täyteen. :p Eka ilta menikin vielä aika ohi. :D Ainiin, yks jeejee oli tietty se, että mä sain ajaa kaikki matkat. Pysyy ajotaitokin yllä ja vaarin auto on kiva! Samu ja Bonnie tietysti puuhailivat yhteisiä juttujaan, esim. Samu avusti Konstaa (yks Bonnien lempinimi, suomalaisittain myös ihan Poni) ruokailussa. Tästä kuvaa seuraavassa kollasissa, pistän sen kohta tähän.

Meillehän ei kovin hääppöset säät kyllä mökkireissulle osunut. Tulopäivä ja maanantai olivat varsin sateisia. Maanantaiaamupäivänä kun käytiin Konstan kanssa kävelyllä oli kaikilla sadevehkeet päällä eli siis mökiltä lainatut sadetakit ja jätesäkistä tein sadesuojan rattaisiin. :p Noissa Swifteissä kun ei meillä ole sadesuojaa eikä semmosta ainakaan ollut myynnissä liikkeessä, josta rattaat tilattiin.

Yhdessä mökkikollaasin kuvista näkyy mökin keittiön ihana retrolattia. :) Meidän mökki on siis melko alkuperäisessä kunnossaan, pieni, mutta ihana. <3 Ei mikään hirsihuvila kaikilla mausteilla (voiko semmosta oikeesti ees mökiks kutsuu? :P ehkä se on metsän keskellä joo...). On huussi, ei juoksevaa vettä, sähköt sentään on! (:

Samu ja Bonnie ovat suurenmoisia yhdessä, niitä ei voi ymmärtää ennen kuin ne näkee. Bonnie on superrauhallinen ja kestää Samua loputtomiin. Se antaa Samun tehdä oikeastaan mitä vaan. Kyllä sitä koiraa rakastaa kaikki, suukkoja se saa kaikilta! ps. Yhdessä kollaasikuvassa näkyy Samun varpaat ja koirankarvoja, Samu lämmitteli varpaitaan. <3

Saunottiin! (: Musta se on ihanaa mökillä päästä puusaunaan, ottaa padasta lämmintä vettä, sekoitella sitä kylmään ja kuupan avulla peseytyä. (: Niin eri fiilis kuin kotona.

 Yks kuva rannalta kanssa on, tai missä Samu katseloi merta. Meillä on siis mökillä vielä erikseen oma rantasauna! (: Mökin luona on myös sauna. Merenrantaan on matkaa ehkä 300m. Mökin ikkunasta näkee. (:


Tiistaipäivä vietettiin ihanassa Tammisaaressa. Siksi päiväksi osui vähän parempi sää, hetkeksi ainakin. ;] Samu pääsi touhumaan leikkipuistoon, jossa minäkin olen pienenä tykännyt leikkiä. Nykyään siellä tosin on jo monta semmoista juttua, jota ei minun lapsuudessani ollut. Joutsenia bongattiin rannassa ja nähtiin kiva koirien uimaranta. Jädet piti tietty kans ostaa. Ne oli isot, huh! Meinasin eka ite ottaa kaks palloo, mut äiti ehti ottaa omansa ja totesin, että yks riittää! Puolet ehdittiin syödä ja sitten alkoi sataa.. Eli sitten kaupan kautta takas mökille vielä yhdeksi yöksi!


Loistoviikko siis takana! (: Mökillekin mennään vielä myöhemmin kesällä uudestaan, toivotaan, että ilmat suosii ja päästään polskimaan.

Tämän päivityksen myötä toivotan teille kaikille ihanaa torstaipäivää! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)