tiistai 19. kesäkuuta 2012

Sadepäiviä.

Loistoviikonloppu takana! Poitsut olivatkin kaksi yötä reissussa, joten mä sain nautiskella täysin siemauksin itsekseni. (: Sain olla koneella, ottaa aurinkoa lauantaina, nukkua molempina aamuina pitkään. Siis toisena aamuna johonkin 10.00 asti ja toisena 11.20 asti. Erityistä luksusta! Normaalisti kun heräilen ihan viimeistään ysiltä, viime aikoina oon herännyt jo usein seiskan ja kasin välillä kun on niin valoisaa. Kyllä teki erityisen hyvää itselle saada vähän rentoutua! Pojilla oli ollut kivaa. =)






BoomBoxin päivänä nro 2 tein Samulle pinssin ja ittelleni sain rasiallisen hyviä lakuja. :) Ekaa kertaa tuli tommosia lakuja vastaan, muttei ihme, kun olivat s-kauppojen juttu ja me kun ei käytetä S-kauppoja. Miten muut, missä yleensä hoidatte ruokaostoksenne? (: Me käytetään pääasiassa K-supermarkettia, Lidliä myös jonkin verran. Tykkään käydä Lidlissä kun siellä on halvempaa, mutta ei jaksa aina sinne asti lähtee! Bussilla kun pitää kyllä kauppaan kun kauppaan lähtee. Meidän lähikauppa, 1,5km päässä, on Valintatalo enkä mielelläni sieltä osta kun on niin kallis. n. 4km on lähemmille paremmille kaupoille, niin sinne aina bussilla. Lidlille onkin jo varmaan melkein 7km.

Sunnuntai menikin aikalailla sisätiloissa kun oli niiiin sateista. Satoi käytännössä koko päivän. Pojatkin tulivat vasta iltasella kotiin.

Maanantai oli sit Lintsipäivä! <3 Eli Samun ja yhden tutun kanssa matkattiin sinne. (: Ihana päivä siis oli tiedossa. Ainoa harmitus oli se, että vain vähän reilu vuoden vanha kamera HAJOS. Toimii kyllä osittain, tulee päälle, voi selata kuvia ymym., mutta se linssi ei aukea. :/ Yritin kaikennäköistä ja EI. Harmitus oli suuri! Lintsikuvat on siis otettu vaan kännykällä, eli laatu ei ihan parhaimmasta päästä. Uus kamera tuli sit tietty tilattua ja toive on, että ehtisin saada ennen juhannusta! Ainakin toimitusaikana luki 2-3 päivää ja tilasin eilen!! Tilasin entistä kameraani yhden uudemman version eli Sony Cyber-Shot DSC-HX7V. Varmasti on hyvä. Muuten aika samanmoinen kuin entinenkin, mutta enemmän mp + jotain uusia toimintoja.



 
Kaikki laitteet, paitsi Maisemajuna käytiin läpi. Pienoiskaruselli jopa kolma kertaa. Rekkaralliin Samu olisi kans halunnut uusiks, mut sanoin, et mennään myöhemmin, muttei sit menty. Kiva päivä oli, naurua, riemua, ongintaa, narunvetoa. (: Mielelläni mennään vielä kolmannenkin kerran jos mahis siihen tulee!

Tänäänkin on vaan sadellut. Itse kävin asioita hoitelemassa ja kaverin kanssa syömässä mun viime viikkoisen voittopizzan, maistui! 

Huomenna sit kesäjuhla Töölönlahden rannalla vissiinkin. (: Harmitus, ettei tosissaan ole kameraa mitä ottaa mukaan.

Mukavaa viikkoa kaikille! (:

4 kommenttia:

  1. Kauan saitte loppujen lopux pizzaa venailla?! T: Iitu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku melkee 3h. :ppp Mut onneks saatiin vihdoin ja saatiin sit molemmille omat pizzat ja viel limut. (:

      Poista
  2. Meillä on vielä Lintsireissu edessä. 13v tyttö on käynyt jo viime viikolla kaverin kanssa, mutta muut ei. Kovasti odottavat.

    VastaaPoista
  3. Varmasti odottavat kovasti. :) Itselle ainakin Lintsi oli lapsuudessa ihan must. :p Siellä ois jaksanut käydä ties kuinka monta kertaa. (:

    Kivaa tulevaa Lintsi-reissua teille. :)

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)