tiistai 5. kesäkuuta 2012

Sairastupa pystyssä.

Täällä on sairastupa pystyssä. Aamusella käytiin lääkärissä poitsun kanssa ja tuloksena silmätulehdus molemmissa silmissä ja korvatulehdus molemmissa korvissa. :( Voi kun kurjaa. Meillä on sairasteltu aina suhteellisen vähän ja nyt sitten tuli kerralla tämmöset kiusaukset. Onneks lääkkeillä hoituu varsin nopsaan! Pitää vaan varoo, ettei tartu silmätulehdus muhun itseeni, kun on bakteeriperäinen. Mites, sairastellaanko muilla paljon?


Viime yö olikin melkoinen.. Tuntui, että itse olin vähän väliä hereillä kun poika huutaa "äitiiiii, peittooo" tai muuta vastaava.. Toisella selvästi oli tosi kurja olo ja puol viiden aikaan mittailtiinkin kuumetta, joka oli reilu 39C.


Sunnuntaina vielä päästiin hyvin ulkoilemaan, kun poitsulla ei oikeestaan ollut kun vasta vähän flunssaa..


Eilen kävin itte hiusmallina vielä kerran ennen kesätaukoo ja kiwat hiukset tuli taas kerran. (: Tuskin ketään kiinnostaa, mutta tässä kuva mustakin. :D


Eilinen vietettiin muuten ihan kotosalla, kun poitsu oli jo sen verran kipeämpi, mm. kuumetta. Tänään siis edelleen sama juttu, itte tosin lähen kohta hammaslääkäriin hoitamaan yhtä hammasta ja torstaina jatkamaan toisen hampaan hoitoa. HUH.


Kaunista päivää kaikille! <3 Tää tyttönen alkaa nyt valmistautumaan lähtöön ja pikkupoitsu unosille isin kanssa. [=


ps. Huomaa muuten, että on poika kipeenä, kun oikeestaan nukkuu aina yhet päikkärit, mut eilen nukku neljät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)