perjantai 6. heinäkuuta 2012

Aurinkoista viikonloppua!

Täällä taas. Tarkoitus on aina kirjoittaa useammin, mutta ei sitä aikaa tunnu vaan löytyvän. Aina on kaikkee muuta mielessä. :) Nyt napero kuitenkin just simahti päikkäreille, niin ajattelin tulla kirjottelemaan.

Lämmintä on ollut, huh! Eilen kävelessä kyllä huomas, että kuuma on, kun naama hikoilee kokoajan. :x Tänään on mun mielestä ollut tosi jees ilma, ei liian kuuma, tuulee jonkin verran. (: Tämmösiä lisää! Ja jee, sunnuntaiks on luvattu ukkosta, nsä ja ihanaa. Megaukkonen ois ihana, mutta sitä tuskin tapahtuu.

Viikko on tässä mennyt aika leppoisasti. Sunnuntaina kävin itte Lintsillä! (: Oli ihan jees vaikkei se enää yhtään samanlaista olekaan kuin lapsena. Aikuiselle, joka ei jaksa laitteissa enää sataa kertaa juosta, on toi 37€:n hinta rannekkeesta aika kova. Noooh, kerran kesässä. ;) Syksymmällä aika varmasti vielä viemään Samu Lintsille ja kenties Ida ja tyttönsä lähtevät mukaan!

Eilen käytiin Fallkullassa eläimiä katsomassa Samun, Idan ja hänen tyttönsä kanssa (on Samua 1,5kk nuorempi). Naperot ovat tunteneet toisinsa ihan vauvoista asti. (: Fallkulla on tosi jees, eläimiä pääsee silittelemään ja muutenkin pääsee lähietäisyydelle. Korkeasaari kun mun mielestä on lähinnä täynnä stressaantuneita eläimiä. :/ Näillä Fallkullan eläimillä on asiat mainiosti, tilaa on puuhata ja vain olla. Voi kunpa kaikilla muillakin possuilla, lehmillä ym. olisi noin hyvät oltavat! <3 Varmasti mennään vielä tänä vuonna uusiks, viimeks käytiin helmikuussa! Suosittelen!

Eväänä oli kaikkea hywää, mm. kolmiorieskaa (siis rieskasta tehty kolmioleipä), keksejä ja juotavaa jogurttia! Jälkkäriks lapsukaiset söi vielä jätskit.



                                                                     Mikä söpöys <3

 Tänään onkin jo ulkoiltu pitkä tovi, itte käväsin myös kaupassa, tehtiin ruokaa, syötiin ja jälkkäriks nautittiin Kingikset, kerta ne oli Valtsussa osta 2 maksa 1. ^^ Seurailen melko paljon tarjouksia, kun rahaa on aina niiiin vähän. :/ :D

Kunhan nappula herää, annan jotain pientä välipalaa ja sitten ulosss. Huomenna tai sunnuntaina lähdetään varmaan mun mummolaan pariksi yöksi! (: Sieltäkään suunnalta ei olis mammakaverit pahitteeks. ;) Siellä on yks niin ihana leikkipuistokin, josta Samu tykkää hirveesti. On maauimalaa ym. Kiva paikka!

                                                      Ihanaa viikonloppua kaikille

Ps. uudet lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. ;) Eka kymmenluku kun saadaan kasaan, niin värkkäillään jotain kivaa arvontaa, hihi.

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)