lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kesäflunssa

Kesäflunssa sitten tarttui muhunkin, huh! On tää kyllä kurjaa.. Nokka vuotaa, kurkkua kuivaa, silmissä tuntuu hassulta samoin korvissa. Nooo, toivotaan, ettei kestäisi koko loppukesää. :] Oltaisi lähdetty muuten Samun kanssa huomenna tai maanantaina mun mummolaan, mutta taitaa jäädä väliin kun en mä halua isovanhempiani kipeiksi. Kerkeehän sitä sinne menemään myöhemminkin!

Pari tuntia niin päästään sentään saunaan. ♥

Suurkiitos Onnellinen Koti -blogin pitäjälle, joka vinkkas mulle kivan ilmaisen kuvienkäsittelyohjelman Photoscapen. Äsken sen latasin ja pääsin vähän kokeilemaan. Paremmalla ajalla ehtii sit kunnolla tutustua!

Eilen käytiin kaupassa Samun kanssa, Samu ajeli potkupyörällään. Kylläpäs se kauppamatka kestikin! Ostettiin kaupasta vielä jädet ja jäätiin syömään ne kaupan edustalle. :] Varis oli hyvin kiinnostunut meidän eväistä, joten heiteltiin sille sitten muutamia vohvelinpalasia. Iloinen varis. ♥


Kuvissa näkyvät popin housut on olleet ehdottomasti pitkäikäisimmät. ;) IHANAT! Ekan kerran olivat poitsulla jalassa kun hän oli n. 4kk vanha ja edelleen menevät. Ovat kokoa 68cm, Samu oli huhtikuussa 88,5cm. Tommosia lisää, mihinköhän kokoon asti noita on? Täytyy kyllä laatua kehua! Olleet tosi tykätyt alusta asti ja niitä on varmasti käytetty hirveesti, pesty monia monia kertoja. Edelleen ovat ihan huippukuntoiset!

Iltasella herkuteltiin TAAS jätskillä. Nimittäin ostin ekaa kertaa elämässäni kinuskikastiketta. Vaniljajädeä, kinuskikastiketta ja pakkasesta sulatettuja viime syksyn mustikoita. Uppos eikä siitä litran jätskistä hirveesti jäänyt vaikka meitä syöjiä onkin vaan 3. :D


Tänäänkin aamusta ulkoiltiin. Kurjaa vaan kun on itte ihan tukossa. :/ Sit kävinkin kaverin kaa leffassa ku oli yhet liput, jotka olis mennyt tän kuun lopussa pois voimasta. Käytiin kattoo Ice Age 4, se oli aika hywä. =) Name It:ssä kävin tuhlaamassa 50€:n lahjakortin ja ne ostokset esittelen kunhan kerkeen!

Nyt vaan puuhaillaan tässä sisällä ja ootellaan saunaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)