torstai 19. heinäkuuta 2012

En keksi otsikkoa.

Kotosalla kotosalla, missäs muuallakaan? Äsken käytiin pesulla koko pesue. Pakko oli istahtaa tähän koneelle nyt hetkeksi! Samu korjaa rekkansa renkaita. :p Oltiin aateltu, että oltaisi tänään nyt lähdetty kavereille kylään perheenä, mutta vielä eivät ole vastanneet mitään.. Ei viittis hirmu myöhään mennä, kun pitäisi Samun päikkäritkin nukkua.

Toissapäivä oli kiwa. ♥ Lähettiin iltasella Samusen kanssa pihalle, tai oikeastaan metsään, bongailemaan karhuvauvoja (siis niitä keille tutit vietiin..). Niitä ei valitettavasti nähty vaikka kurkattiin jokaisen kiven taakse ja laiturin alle. Hih. Oli rentouttavaa taas käpytellä metsässä. Käveltiin pidempi reissu ja olin ihan superyllättynyt kuinka Samu jaksoi! Ei tarvinnut kuunnella sitä huutoa "syliiiinnn, syliiiin". :) Käveltiin tosiaan sitten metsän läpi toista reittiä vielä leikkipuiston pihalle ja oltiin sielläkin pitkä tovi. Muutama muukin laps oli leikkimässä ja Samu sitten touhusi about 5-vuotiaan tyttösen ja oman ikäisen poikansa kanssa. Tyttö oli sitä mieltä, että Samu oli kuningas ja piti tehdä kaikki mitä se sanoo. Eli toisinsanoen laskivat liukumäkeä oikeesti varmaan 20-30 kertaa putkeen. Pari tuntia vierähti ja sit vielä laahustettiin kotiin (eniron mukaan matkaa 640m).

Matkalla bongattiin mm. takiaisia. Samukin halusi paitaan pari semmosta. :D Muistan, että omassa lapsuudessa noita viskeltiin ties kenen vaatteisiin (tai hiuksiin..) Niitä olikin kiva sitten ottaa pois.




Eilinen alkupäivä oli aika basic, ruoanlaittoa, kaupassa käyntiä, ulkoilua, posti toi Samun uuden takin, illalla sitten mun vapaahetki eli Keanen keikka @ the Circus!! Oli loistavaa. ♥ Seura, eli kaimani Milla, on loistotyyppi! Ollaan hänen kanssaan vanhoja kirjekavereita ja nykyään lähinnä keikkailtu yhdessä. Ollaan käyty katsomassa Evanescenceä, Bon Jovia, Hurtsia kahdesti ja nyt sit Keane. ♥ Ens kuussa sit se Weekend Festival ja Hurts siellä ♥. Keikka kun oli jo loppu, niin yks poika halus tulla ottamaan kuvan mun kengistä. :pp Hihi. Kerto vaan, et pitää jotain blogia. :) Onhan noi mun liilat Pumat kyllä söpöt!






Nyt kuitenkin syömäääään, tai ei ihan viel, mut kohta. Nälkäää! En jaksanut syödä aamupalaa, mut ei viitti ihan just viel syödä kun pianhan pitäisi syödä lounasssta. :P (Haluunkin tehä semmosen ruokapostauksen tässä kun ehdin...) Vielä söpöstyskuva pojasta, ihana irvistys. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)