tiistai 24. heinäkuuta 2012

Täällä ollaan! Poikanen päikkäreillä ja mä tietty päätin istahtaa tähän koneelle. :D

Tässä mitä on puuhailtu nyt eilen ja tänään:

  • Samu sattui eilen löytämään yhden tutin jostain rappusten alta (nyt ollaan siis kolmisen viikkoa oltu ilman), mutta luopui siitä onneksi nätisti. Samu sai itse metsän läpi kävellä rantaan ja heittää sen karhuvauvoille. ♥ Tästä kuvia edempänä.
  • Varasin meille junamatkat Karjaalle ja takas. Lähdetään mökille tekemään se toinen kesäreissu. Oikeastaan ostin junaliput Helsinki-Turku-Helsinki, kun VR:llä oli niin hyvä tarjous, mutta jäädään siis jo Karjaalla pois. Päästään siis 9€:lla suuntaansa Karjaalle  leikkivaunussa, otin siis paikat sieltä. Pääsee Samu ekan kerran sinne touhuumaan. :) Taajamajunalla kun olisi tullut maksamaan n. 11€, niin täähän on nyt ihan kiva juttu! Ollaan mökillä neljä yötä! 
  • Hain Samulle kerhopaikkaa, hihi! Nyt sitten vaan odotellaan milloinkohan sellainen saataisi. Leikkitoiminnan kerhojen sivuilla lukee, että ovat 2.5-vuotiaasta eteenpäin, mutta hain kuitenkin Samulle paikkaa jo syyskuun alusta asti (2.5v tulee siis täyteen lokakuun puolen välin paikkeilla)! Samu varmasti tykkäisi ja mäkin pääsisin vaikka käymään uimassa tjtn. :) Paikkatoiveita sai laittaa viisi, itse laitoin neljä kun viides olisi mennyt sen verran kauas.




Oli sateinen reissu tuo kun vietiin karhuvauvoille vika löytynyt tutti. Ei se menoa haitannut, itseä virkisti kummasti. Tökkii tää sisällä olo hieman, mutta olo ei ole kovin kummonen. Nyt Samullekin on tarttunut multa yskä ja flunssa. :/ Kuvissa näkyy se ihana Racoonin takki ja tosi kivat Vikingin ötökkä-kumpparit.

 Eilen illalla Samu vielä halusi tutkailla semmosia helminauhoja, mitkä oon jonain vuonna ostanut vaan joulunajan koristeiksi. :]


Nyt marssin alakertaan vielä hetkeksi helpottamaan yskääni! Palataan taas! (:

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)