sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Eiliset Name It -ostokset ja tämän päivän puuhailut!

Isi on nyt poitsun kanssa ulkona, niin mä saan rentoutua ja parannella itseäni tästä flunssasta. :] Eli istun koneella ja kuuntelen musaa, tällä hetkellä soi yksi ihanuus. ♥♥ Nije Ljubav Stvar . Nyt ne tulikin just sisälle. No kerkeen ehkä hetken tässä vielä istahtaa. :p

Piti tosiaan esitellä noi eilen ostamani vaatteet Name It:stä. Tämmöset kotiutu meille. :)

 Aika perusfarkut ja pari kivaa paitaa. Koirapaita on musta supersuloinen, Samullekin mieleen. Valkoinen sitten taas on paksumpaa collegekangasta. Yhdet ihanaiset housut olisin halunnut, mutta niistä oli loppunut jo Samun koko. Samoin kuten yhdessä nettikaupassakin. Täytyy kattoo josko niitä vielä jostain bongaisin!

Vaikka kipee oonkin, niin päivällä lounaan jälkeen olin poitsun kaa pihalla varmaan n. 1.5h. Bongattiin jopa mustikoita, joita piti sitten vähän jäädä keräämään.... suuhun. :p Namnam! Samullekin maistu. :)







Tästä pitikin jo päivittää aiemmin, mutta kun käytiin tällä viikolla ystävien luona, joille tulee syksyllä vauva niin tässä meidän viemiset heille. ♥ Omnom, siellä oli kans tarjolla herkkuja; limua, muffinsseja ja dallaspullaa. :D (kerroinkohan tästä jo.. herkut aina mielessä. :D)



Nyt huspois koneelta! (: Hyvää pian alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)