sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Viikonloppu loppusuoralla.

Viikonloppu alkaa olemaan lopuillaan ja huomenna taas arki alkaa.. Eipä ne kyllä meillä juuri eroa, mutta silti! Ens vkolla olisi ohjelmassa asioiden hoitamista, vika hammaslääkärikäynti, Keanen keikka, kyläilyreissu Samun kanssa kaverille, jolla on laskettu aika lokakuussa. Viikonloppuna EHKÄ miehen perheen mökille. :p Eli ihan kiva viikko tulossa!

Tänään ollaan käyty aamupäivästä metsässä seikkailemassa, laiturilla merta katselemassa, koulun pihalla kahdesti (aamupäivällä ja nyt iltasella), itte käväsin kaupassakin. Molemmilla kerroilla onneksi kerettiin ulkoilla kauan kun sekä aamulla, että nyt illalla lähdettiin lopulta sisälle sadetta karkuun. Syötiin kääretorttua, ihan Lidlistä ostettua, joka oli yllättävän hyvää. NAM! Vielä loput ahmitaan illalla. :D Oli pakko käydä hakemassa tarjouksesta kääretorttua ja megapaketti naggeja, joista väsättiin pientä iltapalaa, Samukin sai auttaa pilkkomaan nakit..

 Aijoo, Samu katselee nyt mun kännykästä Puuha-Peteä. Tähän asti on oikeastaan seurannut vaan Telatappeja ja niitäkin aika lyhyen aikaa kerrallaan, telkkari ei siis hirveesti kiinnosta. Nyt on parina päivänä kattonut ensin mainitsemaani ja huutelee Peteä. =) Mites, seuraako teillä lapset telkkaria ja jos niin mitä? Saavatko katsoa kuinka paljon telkkaria? (:







Kuvissa Samun päällä näkyvä Mini A Turen takki on ihana. ♥ Tykkään aivan hirmuisesti siitä. Se on siis ostettu lähinnä kauppatakiksi, ei mikskään ulkoilutakiksi, mutta toisen takin puutteessa menee näinkin. :) Samu ei ainakaan toistaiseksi oo hypännyt sillä mahalleen mihinkään kuralätäkköön. (kopkopkop) :D

Nyt kuitenkin muutama päivä sitten läks tilaukseen tämä Racoonin takki. Oon tästä jo pitkään unelmoinut, mutta hinta on ollut liian kova tuulitakista, joka tulee pihakäyttöön. Nyt kuitenkin satuin bongaamaan tämän ihanaisen nettiä selaillessani Pikku Mineasta tosi huokeaan hintaan 29,60€, takin ovh. kun on reilu 70€. Jessss! Nyt on minunkin tilaamani koko loppuunmyyty ko. nettiliikkeessä. Onneks satuin bongaamaan. Torstaina tilasin ja perjantaina tuli toimitusvahvistus. Takkia odotellessa. ♥ Mitäs te siitä tykkäätte? Meillä ei oo koskaan vielä ko. merkkiä ollutkaan vaikka oonkin joitain niiden vaatteita ihaillut, kyseessä siis ent. Cupcake.

Nyt rohmuamaan loput kääretortusta ja pian unosille! :]

2 kommenttia:

  1. Tädin kulta senkun söpönee/söpöytyy, kuinka se nyt sanotaankaan, päivä päivältä :)

    VastaaPoista
  2. Hih, niinhän se tekee. ♥ Toivottavasti piakkoin nähdään. :)

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)