keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Mummolakuulumiset ♥

Meillä oli loistava reissu mummolassa. :) Yleensä ollaan aina kaks yötä kerrallaan, mutta tällä kertaa oltiinkin kolme kun oli niin kivaa. ♥ Ilmat todella suosi ja ulkoiltiin kokoajan! Samu polski vaarin hankkimassa uima-altaassa, käytiin leikkipuistossa kolme kertaa, käytiin kirpparilla ostamassa pari uutta autoa, käytiin Tarjoustalossa kahdesti, tutkailtiin etanoita (kivoja ja pahoja), syötiin paljon mansikoita, jätskiä ja muutakin hyvää. Samu sai pihalla ajaa oikeeta autoa vähän vaarin sylissä. Voi sitä riemua! (: Mun serkku-tyttö kävi vanhempinensa myös pikaisesti kylässä. Siiri-tyttö on Samua pari kuukautta vanhempi. Käsikädessä keinuivat ja leikkivät autoilla. :] Kunpa nähtäis heitäkin useammin!

Antaa kuvien nyt kuitenkin kertoa enemmän meidän reissusta. ♥








                                                          Miten näytänki noin urpolta? :DDD
                                                        Kellarissa on ihana muumi-ikkuna. ♥


Ihanaa oli! (: Hitsit! Kyllä se aina puhdistaa mieltä kun pääsee jonnekin muualle (kuin kotiin siis..) vähäksi aikaa. =]

Johan tää kesä alkaa kohta loppua, o-ou! Puolessa välissä heinäkuuta aletaan jo olemaan. Mitäs muilla on vielä kesäsuunnitelmissa? (: Meillä ei kummempia. Mökille mennään vielä, mutta varmaankin elokuun alkupuolella. Puuhamaa edelleen olisi unelmissa, mutta katsotaan. ♥ Miehen mökillä olis kans ehkä kiva kävästä. Siis jos toikin lupaa olla juomatta. Suomenlinnan reissu vois olla kans ihan kiva, en muista kenen blogista siitä luinkin. Lauttamatkan takia se vois olla tosi jees. ;) En nyt oo ihan varma käytiinkö viime kesänä, mutta sitä edellisenä käytiin ainakin!

Ollut aika kolkko aamu.. Kylmä ja tuulista.. Nyt on ehkä hitusen parantunut. Taidetaan nyt siis lähteä ulkoilemaan ja kaupasta pitäs hakea jotain ruokatarvikkeita. (: Postiakin ootellessa, rakastan availla posteja, oli ne mainoksia, lehtiä, laskuja, ilmoituksia voitoista (:D), ihan mitä vaan! Tykkäättekö te?

Ainiin, bongasin eilen jostain blogista semmosen kivan keväällä olleen blogityyppien äitien hemmottelujutun. :) Että siinä lähetettiin salaisena ihailijana jollekin hemmottelupaketti ja sit sulle itselle kans lähetti joku. Kuulosti ihanalta, mäkin haluun tommoseen joskus mukaan kun tommonen taas tulee.

Perjantaina Samu suuntaa yökylään miehen äiskälle. Mulla on yksityistilaisuus Baarikärpäsessä kavereiden ja tuttujen kesken.  ♥ Ilmaista juomaa, ruokaa, dj, stand up koomikko Tomi Haustola. Ihana ilta varmasti tiedossa, toivottavasti minä ja kaikki vieraat nauttivat täysin siemauksin! ♥

  Mukavaa keskiviikkoa kaikille! (:

2 kommenttia:

  1. Höpöp höpö sä miltää urpolta näytät, kaunis oot ja noi hiukset sopii sulle super hyvin!

    Perjantaina Nähdään! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos! <3 Jeeee tänään nähdään. :] Party party!

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)