keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Harrastukseni pokeri / pokeriturnaukset.com

Kuten lupailin, haluan kertoa vähän "harrastuksestani".

Pokeri

Innostuin pokerista alkuvuonna 2009 kun olin tavannut Jonin. En ymmärtänyt tai tiennyt pokerista yhtään mitään, mutta sillä pelitiellä olen edelleen. Alkuun oli vaikea oppia muistamaan, että mikä käsi nyt on mitäkin parempi ja saatoin pelata tietämättä onko minulla paras mahdollinen käsi siinä vaiheessa peliä vai ei. Hiljalleen kuitenkin rupesin oppimaan ja todella tykkäämään pelaamisesta.

Nykyään käyn pääsääntöisesti kahdesti viikossa pelaamassa, keskiviikkoisin ja torstaisin. Pelaan baaripokeria. Tästä löydät enemmän tietoa täältä klikklik . Royal Flush Club on se, joka meille pokeria järjestää. Baaripokeria pelataan reilussa parissakymmenessä baarissa eri puolilla Suomea. Me emme pelaa rahasta, se on kiellettyä muualla kuin Casinolla. Pelaamalla ja sijoittumalla keräämme pisteitä. Illan aikana baareissa pelataan vaihdellen 3-4 pöytää. Jokaiseen pöytään otetaan yhdeksän pelaajaa. Kolme parasta saa pisteitä ja voittaja myös baarikohtaisen palkinnon (minun pelaamissani paikoissa toisessa on palkintona 10€ ravintolalahjakortti ja toisessa 5€ ruokalahjakortti). Pelikausi tätä nykyä taitaa kestää n. 3kk. Tämän jakson jälkeen järjestetään finaali, jonka voittamalla saa paikan SM-finaaliin. Baarikohtaiseen finaaliin pääsee 10-20 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa.

SM-finaalissa olin 2010 loppuvuodesta, kun olin kesällä voittanut yhden baarikohtaisen finaaliin. Tällöin pelaajia finaalissa taisi olla noin 100. Sijoitun noin sijalle 22. SM-finaalin voittopalkinto vaihtelee vuosittain; tänä vuonna se on kahden hengen matka Las Vegasiin. 

                                                          Tässä kuva kun voitin baarikohtaisen finaalin kesällä 2010.

Huomenna meillä on toisen pelipaikan finaali. Tähän finaaliin pääsee 10 parhaiten sijoittunutta pelaajaa. Itse olen tasapisteissä hyvän ystäväni Mikon kanssa sijoilla 4 ja 5. Mahdollisuudet voittoon ja SM-finaalipaikkaan ovat siis 10%. Mahdollisuudet päästä palkinnoille on 33%. Tai ainakin viime finaalissa kolme parasta palkittiin lahjakortein!

Toisen pelipaikkani finaali pelataan kahden viikon kuluttua.

Toivottakaa mulle onnea ! :)

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)