torstai 6. syyskuuta 2012

Meidän torstai

Ajattelin tämmöistä postausta, jossa kertoisin vähän tarkemmin aikojen kanssa mitä tänään on puuhailtu. :) Pitkälti aika peruspäivä !

8.30 Herään siihen kun Samu tulee toiseen huoneeseen (oon itte yöllä siirtynyt sinne nukkumaan parempien yöunien merkeissä..)

8.40 Alakertaan mars mars ! Juniori päälle telkkarista (tää on aika vakio). Samu raapasi mua vahingossa, joten totesin, että kynsienleikkuun aika.

9.00 Aamupalaa pikkumiehen kanssa. Leipää ja jogurttia + molemmilla omat juomisensa.

9.30 Pyykit kuivumaan ja suihkuun Samun kanssa. Suoritettiin myös hammaspesu. =) Näinä päivinä kun satutaan käymään aamulla suihkussa, pestään hampaat vasta silloin eikä heti herätessä kuten normaalisti tehdään. Interesting ?

10.00 Pukeutumista, hiusten kuivausta ja muutenkin valmistautumista LÄHTÖÖN. 

11.10 Lähetään kaikki kolme, myös isi siis, lähileikkipuistoa kohti. Samulla alla potkupyörä. ♥ Leikkipuistossa seurana Hanna ja poikansa !


     Tämmösen kivan lappusen kans bongasin leikkipuiston ilmoittautumistaululta. Tuonne siis mennään ehdottomasti ! :)

 12.30 Lähetään potkuttelemaan kotiin päin, että mä pääsen laittamaan ruokaa. Itsellä ainakin oli jo melkoinen nälkä.

13.00 Ruoanlaittoa; kanapihvejä, muussia, wok-vihanneksia, raejuustoa ja sinappikurkkusalaattia. Syödään, omnom ! Hyvin maistuu !       

14-16.00 Päikkärit ja mä nukun kans ! :) Tekipä hywää !

16.15 Välipalaa poikaselle, että jaksaa taas. 

17.00 Mä hyppään bussiin. Pokeria menossa pelaamaan YHTEEN pöytään. Jonilla illalla sählypeli, joten täytyy mun mennä jo näin aikaisin ja pelata vain yksi pöytä.

18.45 Hyppään bussiin poispäin pelipaikasta. Ruokakaupan ja postin kautta kotiin. Kävin noutamassa ihastuttavan paketin, jonka lähettäjänä Lilla Company . Tämä paketti saapui erittäin nopeasti. Tilasin eilen ja tänään jo sain paketin noudettua. Paketissa oli vielä pieni namipussi, josta Samu tietysti oli onnessaan ! Tässä myös kuva paketin toisesta vaatteesta, eli ihastuttavista Mini Rodinin kobralegginssit. Samu halusi ne heti jalkaan ja ovat kyllä kivat ! ♥ Tämän toisen tilaamani tuotteen (, joka siis oli se jonka takia tilauksen tein..) esittelen lähipäivinä. Siitä voin vain sanoa sen olevan suurenmoinen, erittäin kaunis, sopivan Samun persoonaan !


  
19.40 Saavun kotiin ja suukotan ja halaan pientä poikaani ! Voi että kuinka toista voikaan rakastaa ! Isimies lähtee melkein heti peliinsä eli meillä on Samun kanssa ilta aikaa vain toisillemme. Ei touhuta kummempia, ollaan vaan lähinnä.

20.30 Mutustellaan iltapala. Samu syö leipää ja vähän pinaattitaskuja. Äiti nautiskelee lähinnä jälkimmäisistä. Palaset (tai muutamat :P) sitruunakuivakakkua syödään myös.

21.15 Iltatoimet, hammaspesut ym. ! ♥

21.30 Samunen petiin äitin kainaloon. Viekussa tietysti pantte (=pantteri) ja kave (=kaveri). ♥ Kysyn Samulta, että haluaako se mun silittävän ja pyytää, että silitän sen masua. Pian se simahtaa !

23.34 <--- Nyt kello on tuon verran ja tässä mä istuskelen itse koneella ja kirjoittelen tätä. Mumminkin kanssa kerkesin kymmenen aikaan hetken jutella. Tarvitsivat apua tallentavan digiboksin kanssa.. en osannut auttaa.. :/ Hetken aikaa vielä olen tässä ja piakkoin sitten nukkumaan. ! 


Huomista odotellessa.

Lähetään Samun kanssa mun mummolaan pariksi yöksi ! :) Luvassa toivottavasti kirppistelyä, leikkipuistoilua, rentoutumista ja Keravalla olisi viikonloppuna Suomen Tivolikin ! Saa nähdä mitä kaikkea kivaa keksitään. :p  

ps. Eilen maistui jäde Raxissa ! Vaahtokarkkipizzakin oli aika erikoista, yllättävän syötävää. :p Kiitos Jukalle ruokailuseurasta ! Kyllä muhun aina pizzaa mahtuu. :D


2 kommenttia:

  1. Moi:) Hienoa että Jonikin harrastaa urheilua:)) Terveisiä kummallekin pojalle,,ja sulle kans jaksuja,mä olen mökillä hiirenpyynnissä--

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, ihan loistavaa toi Jonin urheilujuttu! :)

      Ai vieläkin hiirenpyynnissä.. Taitaa olla hankala kaveri ! Toivottavasti saat sen sieltä pois !

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)