sunnuntai 2. syyskuuta 2012

L I N N A N M Ä K I kaverin ja kahden taaperon kanssa !

Eilinen oli tämä pitkään odotettu Linnanmäki -reissu Samun, Idan ja hänen tyttönsä kanssa ! :) Ilmat ei sittenkään kummoisesti suosineet ja loppua kohden rupes omat kengät olemaan aika märät. Rattaatkin olivat melko kosteat (joku voisi vinkata jos jostain bongaa sadesuojaa Gesslein Swift -rattaisiin). 




 Kuvat nyt ei ole mitään superhyviä , valitettavasti. Mulla oli aiemmilta kesän Lintsi-reissuilta alekupongit, joilla nyt saatiin naperoille rannekkeet puoleen hintaan. 9€ onkin ihan inhimillinen hinta kivasta päivästä ! ♥

Alle 100cm pääsevät yhteentoista eri laitteeseen. Samu ja taaperokaveri kävivät yhdeksässä eri laitteessa, kahdessa niistä kahdesti. Panoraama ei ollut käytössä ja vesitornin ympäri kiertävään junaan eivät voineet kaksin vielä mennä. Siihen eivät pääse aikuiset mukaan. Nyt tuli siis laitekäynnille hintaa n. 0,8€, EI PAHA! Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä narunvedossa. Samu veti itselleen prinsessat-aiheisen hyppynarun, joka on kyllä tuonut riemua ja naurua kotiin. : D On se varmaan aika hillittömän hauskan näköistä kun pakottaa äitin pomppimaan sillä olkkarissa. !

Palaamisiin taas ! :] Ehkä jopa vielä tänään !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)