torstai 27. syyskuuta 2012

We're in a rush !

Kokoajan on tekemistä ja aika ei välillä tunnu riittävän mihinkään. Teillä muillakin on varmaan tällaisia tunteita ajoittain?

Mun on pitänyt nyt jo parina päivänä tulla kirjoittelemaan, mutta sitten ei vaan ole ollut aikaa ! No mutta, nyt ainakin aloittelen tätä kirjoittamista hetken ja tarkoitus olisi saada julkaistua klo 12.00 mennessä. Nyt kello on vaille kymmenen vasta, mutta kohtapuoliin lähdetään pihalle !

Tiistaina oli siis täällä meillä kotona se kuvauspäivä ja hyvin meni. Ei se höpöttely kameran edessä niin ihmeellistä ole. :) Hyvin meni, mitä nyt Samu ja Joni piti välillä häätää pihalle kun olisi niiden möly muuten kuulunut kameraan/mikkeihin asti. Muutenkin oli hauskaa kun kamera seurasi mukana esim. Laajasalon ostarilla. :D

Eilen tuli puhelu ja mut valittiin siihen ohjelmaan ! :D Tosi kivaa. Tulevat tänään illemmalla kuvaamaan pokeripelini ja sunnuntaina on sitten toinen kuvauspäivä kotona. Silloin isimies ja Samu ovat toivottavasti muualla ja menevätkin mummolaan yöksi. Kiva on Samunkin sinne päästä. ♥ Kuvaukset ovat klo 16-21. :)

                                                  Tommonen söpö pikkumikki oli vaatteissa! :)

Tiistaina kun kuvaaja ja ohjaaja läks, tein sikahyvää kinkkukiusausta. ! Kuva ei todellakaan näytä yhtään miltään, mutta nams. Sisälsi siis perunasipuliseosta, kinkkusuikaleita, ruokakermaa, creme bonjour tomaatit ja välimeren yrtit. Nam! Mausteina ainoastaan persilja ja mustapippuri, mutta kyllä maistu! SUOSITTELEN.



                 Tiistai-illan pyöräilyt uusikssa kengissä ja kivoissa H&M:n kuorihousuissa! Näytti hän niin isolta pojalta!

Tänään luvassa:


Mennään ystäväni Jukan ja Samun kanssa syömään. ! :) Toivottavasti Samukin malttaa syödä tai antaa edes äitin syödä. ;) Eilen käytiin samaisen ystäväni kanssa MÄKISSÄ ja nyt on mun vuoroni tarjota.

ps. Kävin eilen värjää hiukset, mut äääh, nää on varsin ihmeelliset. :DDD ! Eilen kävin otattamassa muuten myös passikuvat. MITEN MÄ NÄYTÄN NIIN ELÄHTÄNEELTÄ? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)