perjantai 14. syyskuuta 2012

Eilistä; leikkipuistoilua, pokeria ja kuollut ihminen.

Otsikko sen aikalailla kertookin !

Eilinen aamupäivä sisälsi leikkipuistoilua hyvässä seurassa ! :) Kivaa oli ja sai ainakin rauhassa touhuta melkein tyhjässä leikkipuistossa. Reilu tunti vierähti turhankin nopeasti, mutta pakkohan se oli lähteä kotiin päin, että päästiin syömään. Syötiin muuten jotain edullista ja hyvää, jota en muista syöneeni pitkään pitkään aikaan. Nimittäin kaupan purkkihernekeittoa. :p Olin joku aika sitten ostanut noi hätävaraksi ja nam, kyllähän se hyvää oli ja Samukin söi ison lautasellisen ! :) Makaronilaatikon tekemiseen kun ei eilen ollut aikaa.. Se on vuorossa tänään. ♥ Siis se ihanainen koskenlaskijajuustolla höystetty versio!

Eilen oli myös tärkeä pokeri-ilta, nimittäin pisteidenkeruuden kannalta. Enempiä en jaksa nyt selittää, teen tästä vaikka oman hulppean postauksen joka päivä. Tavoitteeni oli eilen sijoittua vähintään toiseksi, jotta 100% varmuudella varmistan paikkani ensiviikkoiseen finaaliin. Pääsin eilen pelaamaan kaksi pöytää. Ensimmäisessä pelaamassani pöydässä sijoituin toiseksi, eli tavoite saavutettu !  Arvonnan kautta pääsin pelaamaan vielä toisenkin pöydän, jonka voitin. Tässä kyseisessä paikassa viikkovoittopalkinto ei ehkä ole ihmeellisin, mutta sen turvin söin kanakorin, josta maksoin pienen erotuksen. Nam.

                                                           Kuva: Texas Hold'Em

Sitten tuohon otsikon kolmanteen asiaan. Tosiaan, näin kuolleen ihmisen. Ensimmäistä kertaa elämässäni. Oltiin peliporukan kesken siinä baarin terassilla tupakalla ja ihmeteltiin kun tällaisen makaavan henkilön ympärille kerääntyi porukkaa. Käänsivät hänet välillä selälleen ja välillä kyljelleen ja yksi puhui puhelimessa, oletettavasti soittamassa ambulanssia. Kun ambulanssi vihdoin saapui, halusin itsekin mennä katsomaan mitä on tapahtunut. Kun pääsin paikalle, olivat ambulanssimiehet aloittamaisillaan elvyttämistä, vissiin. Siinä oli joku sellainen laite, joka puhui tai sanoi jotain, että "aloita elvytys". Toinen ambulanssimies kokeili kuolleen käsiä ja jotain ja totesi hetken kuluttua, että tämä oli nyt tässä. Ei mennyt montaakaan hetkeä kun kuolleen päälle levitettiin pressu. Sitten lähdin pois. Päässä tällä uhrilla oli vekki. Oli vissiin kaatunut portaissa. Portaita on tossa kaupan edustalla kolme. Kyllä rupesi mietityttämään kuinka kaikki voi olla noin hetkessä ohi. Kaadut rappusissa, lyöt pääsi ja that's it. Täytyy olla varovainen.. Pitkän aikaa siinä oli ambulanssi, kaksikin välillä, poliisitkin kävivät ja viimeisenä paikalle taisi tulla se auto, joka vei kuolleen lopulta pois. Pitkän aikaa se makasi siinä pressun alla ja kaikki ihmettelivät mitä on tapahtunut.

 Ollaan herätty vasta aika pieni hetki sitten. Isimies sanoi, ettei Samu oli nukahtanut jo ennen iltayhdeksää. Herättiin kymmeneltä. Itsellä on ainakin erittäin levännyt olo. =) Makaronilaatikon valmistus alkakoot pian, jos vaan sitä maitoa on tarpeeksi. Toivottavasti, muuten täytyy laittaa osa lihaliemenä. ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)