perjantai 7. syyskuuta 2012

Tulevan talven haalarit ♥





Tässä ne nyt ovat ! ♥ Ykköshaalarina suurenmoisen ihana Molo Kidsin Polaris Sub Yellow. Me jatketaan edelleen siis hyväksi todetulla merkillä. Eka Molo meillä oli rainbow vk-haalari kun Samu oli 1v. Viime talvena meillä oli ihana Polaris Rocket (kirkkaanoranssi) ja nyt jatketaan vähän samalla linjalla värien suhteen. ;) Vk-käytössä tällä hetkellä musta Polly !

Kakkoshaalarina Ellokselta alekoodilla tilattu mun mielestä ihan hyvän oloinen perushaalari ! Ulkokangas ainakin vaikuttaa kestävältä ja vesipilariarvo on 5000mm (Molossa 10000mm).Tässä on erillinen sisähaalari, joten saa nähdä miten se käytännössä toimii. Tuota sisällä olevaa softpile-haalaria voi käyttää myös erikseen.

Molemmat haalarit ovat kokoa 98cm. (Samu on ehkä n. 90cm pitkä) Mustaa haalaria Samu on jo kokeillut, eikä ollut mitenkään hervottoman iso. Talveen on kuitenkin vielä hetkinen aikaa. Suht saman kokoisia näyttivät haalarit olevan keskenään, joten uskoisin Molon istuvan hyvin myös. Vk-käytössä meillä on 92cm haalari, joka on ihan passeli, mutta näissä Moloissa on lyhyet hihat. Viime talvena käytössä ollut 86cm Rocket oli lopputalvesta hyvä, mutta hihat lyhyehköt. Pitkävartisten hanskojen kanssa ei onneksi pahemmin haitannut.

Vielä olisi kaikki asusteet hankkimatta, mutta eiköhän me keretä ! Lilla Company:sta olisin toki tilannut hanskat samalla, muttei ollut Samun kokoa !

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)