sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Suomen Tivoli -reissu ja muutakin !

Ihan ensiksi, tervetuloa te kaksi uutta lukijaa. ♥ Toivottavasti viihdytte tarinointini parissa. =)

Tosissaan, mummolasta kotiuduttiin tänään iltapäivästä ja mukava reissu oli! :) Perjantaina mentiin ja silloin ei vielä mitään kummempia puuhattu. Läheisessä tarjoustalossa tietty käytiin pyörähtämässä ja siellä ihailtiin mm. aivan ihanaa sammakkoaiheista sadetakki+housut-settiä, jota en kuitenkaan raaskinut ostaa, höh! Ainiin, ja tulopäivän yks kohokohta oli jätski ! Näitähän Samu olisi pakastimesta hakemassa kokoajan. ;) Liekö äitiinsä tullut kun herkut maistuu.


Sisko oli myös jättänyt mummolaan tuliaiset, jotka oli tuonut meille aurinkolomaltaan ! Suurkiitos hälle ! Tässä ei-niin-hyvä kuva Samusta paita päällä, jonka sai. Poitsu halusi sen tietysti välittömästi laittaa päälle. Onhan noi birdsit kyllä suloisia. ♥ ..omat tuliaiseni unohdin kiireessä sinne.. Sain saippuan ja semmosen voiteen ! :)



Lauantai-illasta oli sitten vuorossa Keravan sirkusmarkkinat pikaisesti. Markkina-alueen pikaläpikävelyn jälkeen oli luvassa Suomen Tivoli ja voi sitä riemua. ♥ Samu sai viisi laitelippua ja käytti niistä neljä laitteisiin ja yhden käytti narunvetoon. Yhdessä pikkukarusellissa kävi ja muuten kolmesti auton kyydissä huristelemassa. Ihanaa oli katsella pientä niin iloisena ! Sade vähän latisti ehkä tunnelmaa, kun oli aika kylmä, mutta ei se mitään. :] Narunvedosta Samu sai ihan hauskan otuksen, joka kyllä tuhoutui seuraavana päivänä.. Oliko sitten äidin vai Samun syytä, tiedä sitä.. Itselleni ostin yhden laitelipun, jonka käytin semmoseen yhteen peliin. Voitto nyt ei ollut hääppöinen, mutta hauska oli yrittää. :p Metrilakuja ostettiin myös jokunen ja ne popsittiin aika pikaiseen !

 
Lauantaina käytiin myös aamupäivästä Oliverin kirppiksellä, mutta löyty vaan pari autolelua mummolaan.. Niin ja crocksit Samulle sinne käytettäviksi. Ei vaatteita !

Sunnuntai (eli tänään :D) oli leikkipuistoilua, ei sen kummempaa ! :) Snoopy oli tietysti menossa mukana !


Nyt vois pikkuhiljaa sitten mennä itsekin nukkumaan. :] Huomenna taas uusi viikko ja uintikerta nro 2

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille ! ♥ Toivotaan, että säät vielä hetken suosisivat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)