maanantai 3. kesäkuuta 2013

Lämpöaalto

Melkoinen lämpöaalto on kyllä iskenyt, kerrankin. ^^' Parempi näin kuin liian kylmä. Itselle kyllä riittäisi vähän vähempikin kuin +29C.

Me suunnattiin torstaina mun isovanhemmille eli samun isoisovanhemmille. Viivyttiinkin siellä neljä yötä. :) Lämpöä todella piisasi. Käytiin puistossa pariin otteeseen, Samu polskutteli pihalla uima-altaassa, leikattiin nurmikkoa, pestiin painepesurilla autoja. Kaikkea mukavaa kesäpuuhaa. Niin ja syötiin paljon jätskiä! Hyttysetkin söi meitä. :(


Käytiin tietty kirpparillakin ja Samulle löysin yhet kivat vaaleat farkut. Ne ovat vielä isot, mutta varmasti pian passelit. Ittelleni löysin yhden nätin perhostopin. ^^ Kerrankin itselle jotain, jeee!

Päästiin pojun isin isin ja vaimonsa kyydillä tänne kotopuoleen. Ihan kiva, ettei tarvinnut lähteä julkisilla säätämään. Samunen viettikin muutaman tunnin heidän kanssaan ja mä vähän yritin siistiä pihaani. Leikkelin saksilla (kyllä, luit oikein) pahimpia rikkaruohoja pois ja laitoin ostamani kukkaset kippoihinsa. ^^ Vielä kun saisi tonne pihalle jonkun ruokailuryhmän, niin olis jeeee. ♥ Ruohonleikkurin onneks saa kans taloyhtiön puolesta lainaan.

Pikku-ukko koisimassa ja itsekin voisin mennä. Viime öinä ei oo hirveesti kuumuuden takia nukuttu. Herätty varsin aikaisin naamaan paistavaan aurinkoon. :D Täällä kotona tuntuis kyllä onneks olevan vähän viileämpää. :P

Huomenna suunnataan Korkeasaareen. Mukava päivä tiedossa hyvässä seurassa. ^-----^ Itsehän en niin välitä noista eläintarhoista, mutta lapsen takiahan sinne mennään. Onneks osa eläimistä kuitenkin tuntuu voivan aika hyvin.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja kuulumisia :) Nauttikaa kesästä:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos. :) Jep kyllä nautitaan. ^-----^ Nautinnollista kesää myös sinne teille. :)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)