perjantai 7. kesäkuuta 2013

Iltaista löpinää ja harmillinen uutinen

Tuo harmillinen uutinen, joka saavutti meidät tällä viikolla on aika kurja, enemmänkin ehkä stressaava. Nimittäin päiväkotiasia. Mähän laitoin Samun päiväkotihakemuksen vetämään jo helmikuussa ja ajattelin kaiken olevan ihan ok. Tällä viikolla rupesin kuitenkin ihmettelemään miksei meille tule mitään päätöstä kun niin moni oli sellaisen jo saanut. Soittelin sitten kysyäkseni asiasta ja täti (, joka oli muutenkin ihan urpo!) vain sanoi, ettei meidän hakemusta löydy mistään. Kiehuin sisälläni! Itse vielä olin netistä käynyt varmistamassa, että hakemus oli kyllä ihan lähetetty ja näkyi mulle ihan normaalisti. Tämä urpo vain sanoi, että ei auta kuin tehdä uusi hakemus.. Kaiken huippuna kuulin sen mitä en olisi halunnut kuulla. Nimittäin ykköstoiveemme hoitopaikat on periaatteessa jo täynnä. : ( Ette tiedäkään kuinka mua ärsyttää, vituttaa ja vaikka mitä. Mun syyhän tämä ei ole, vaan niiden. Prkl.

No, kävin sitten tekemässä sen uuden hakemuksen ja toivon nyt todella, että saataisi se paikka edes jostain näistä kolmesta, mitä toivottiin. Muuten kiroan kyllä koko järjestelmän alimpaan helvettiin ! En tosissaan rupea viemään poikaa toiselle puolelle kaupunkia hoitoon, kun en omista autoa ja voin saada sen työpaikankin sieltä kolmannesta kaupungin kulmasta. Huoh. :(

Toivottakaa tsemppiä, että kaikki menisi hyvin! Ensi viikolla varmasti soittelen jo uudestaan kysyäkseni missä mennään!

* * *


Muuten tässä onkin ollut ihan mukavia päiviä. Ollaan ulkoiltu ja nautittu (sekä kärvistelty) helteistä. ^^ Onhan se kivaa, että mielummin on lämmin kuin että sataisi vaan. =) Tänään sentään tuli vähän sadettakin!


Tuossa vähän näkymää meidän kotiovelta. Meillä on pihan lisäksi tuommoinen tasanneparveke, joka on aika kiva lisä. ^^' Keskeneräinenhän se on, mutta enpä edes noi tuolit. Hiljaa hyvä tulee..

Kodista pitäisi muutenkin saada joku postaus aikaiseksi. ^------^

Nyt taidan suunnata itsekin pehkuihin. =)

2 kommenttia:

  1. Soita suoraan sen ykkösvaihtoehdon päiväkodin johtajalle ja kerro, miten teidän hakemuksen kanssa on käynyt. Voi olla, ettei mene montaa päivää, kun paikka onkin järjestynyt.

    Meille sanottiin kans ensin, ettei tulla missään nimessä saamaan lasta lähipäiväkoeihin, koska ovat niin täynnä. Soitin suoraan päiväkodinjohtajalle ja meille järjestyikin paikka. Itse kuljen kans bussilla töihin ja matkat kestävät muutenkin tunnin verran. Olisi aika kohtuutonta alkaa tekemään vielä ylimääräinen tunnin kierros, jotta saisi lapsen noukittua kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nosiis mä ihan ensiksi soitinkin juuri tuolle päiväkodin johtajalle. Emmä tiennyt mistä muualtakaan olisin voinut asiaa tiedustella. o.O Hän juuri oli tuommonen ihan täys aasi. Mut katsellaan! Toivottavasti kaikki onnistuis hyvin silti. :)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)