sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kalaisaa

Otsikko viittaa meidän viikonlopun ruokailuihin. Eilen syötiin Samun ja ystäväni kanssa kuhaa ja sipuliruohosipulimuussia. Tänään tein mulle ja Samulle silakkapihvejä. :P Nekin syötiin muussin kanssa, tosin sen ihan tavanomaisen version kanssa. Molemmat ruoat olivat erittäin hyviä ja maistuivat! Kalaahan olisi tärkeää syödä, joten nyt voi ainakin hetken olla hyvillä mielin. Pakko muuten mainita noiden kahden kalan hintaerosta. Kuha n. 30€/kg ja silakkafileet n. 4€/kg. Melekosta ! Ekaa kertaa elämässäni tein itse silakkapihvejä ja eihän se järin hankalaa ollut.. Aikaahan siinä meni hetki, mutta lopputulos oli sen arvoinen!




Siivouspäivänä käytiin Samun kanssa sitten kaksin kirppistelemässä tossa meidän läheisen koulun pihalla. Myyjiä oli paikalla varmaan parikymmentä, mutta ostajia ei juurikaan. Sain myytyä vaatteita tyyliin 6€:lla. Loppujen lopuksi jäin miinuksille, koska pitihän Samulle jotakin ostaa. Nimittäin muutama lisäpala Brion junarataan ja muutama juna. Neljä pikkuautoa löysi uuden kodin myös meiltä ! Herkuteltiin mokkapaloilla.

No, josko noi loput vaattehet nyt vihdoin roudaisi vaan Uffin laatikkoon. Eivät pyörisisi täällä ikuisesti. Tai vaikka Pelastusarmeijan kirpparille lahjoittaisi.

Tossa kuvassa näkyy myynnissä olleet Racoonin ja Mini a turen vk-takit. Niille etsitään ostajia ! Molemmat tosi hyväkuntoisia, ei pahemmin käytönjälkeä huomaa. Molemmat kokoa 92cm. Racoonin mielelläni vaihtaisin kokoon
104cm jos jollain sattuisi olemaan. Musta toi on ihana. ♥ Myydäkin voin. Racoonin hintapyyntö 20€ + postit (MYYTY) ja mini a ture 25€ + postit. Nouto tietty kans onnistuu Helsingistä!




Kirppistelyn jälkeen suunnattiin Itiksen kautta Roihikaan kaveriani moikkaamaan. Itiksestä ostettiin Samuselle vesipyssy, joka onneksi oli erittäin halpa (1,5€). Se nimittäin pysyi käyttökelpoisena ehkä 30min. Se liipaisin irtosi ja vissiin lensi johonkin, koska ei sitä enää löydetty.. Juotiin limpparit ja Roihikan ostarilla oli lapsille kasvomaalausta, pomppulinna ja Haribo-nallekin vieraili. =) Oikein mukavaa. ^^'


Huomenna se sitten starttailisi, toukokuun vika viikko, hui! Vikat kaks kerhopäivää, nyyhkis. ♥

Btw, vähänkö olen ylpeä Samusta. ♥ Tänne uuteen kotiin muutettuamme se on alkanut itse nukkumaan. Ei siis tarvitse mua siihen viereensä, vaan oon vaan peiteltynä jättänyt sänkyyn, suukotellut ja toivotellut hyvät yöt. Siellä se nytkin tuhisee. ^------^ Kohta suuntaan ittekin sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)