perjantai 28. kesäkuuta 2013

Hetki rentoutumista, vihdoin.

Melkoisen rankka viikko vihdoin takana, mutta kunnialla selvittiin loppuun asti. Hikipisaroita on valutettu vuoden edestä. :D Nyt voinkin ottaa rennosti tiistaihin asti ja pyhittää kaiken aikani Samulle, joka varmasti on kuitenkin nauttinut kun on saanut isin kanssa viettää laatuaikaa. ^^ Onneks illat ollaan saatu olla yhdessä ja eilenkin kävivät isin kanssa syömässä patonkia meillä (siis minun kotonani, tuntuis tyhmältä sanoa mulla :D). Kerettiin vähän lueskella Samusen kanssa kirjoja ja leikkiä autoilla. ♥♥♥

Toivottavasti ilmat edes vähän suosisivat meitä viikonloppuna niin voitaisi tehdä jotain kivaa. ^^' Maanantaina lähetään Samun kanssa piipahtamaan Viroon. Käydään ihan päiväristeilyllä vaan eli maissaoloaikaa ei ole hirmuisesti. Katsotaan mitä keksitään ja ehditään. =) Ei oteta edes hyttiä, joten toivottavasti saadaan laivallaoloaika leppoisasti sujumaan. Eiköhän! Tää onkin sitten Samun eka vierailu Viroon. Ruotsissa poju onkin käynyt jo kolmesti ja Saksassa kerran.

Yhtenä lämpösenä päivänä tällä viikolla nautittiin hiekkiksellä jätskit. ♥ Maistuihan ne ja sulivat myös erittäin nopeasti. =D


Päällä Samulla on ihana Volkkari-paita, jonka bongasin yheltä fb-kirpparilta. Perusshortsit (likaiset kun hiekkiksellä möyrii) ja crocsit. Niin ja isin ostama uus lippis! Think he looks goooood!

Heinäkuukin tosiaan jo starttailis ens viikolla, huhhuh! Niin se aika rientää. Heinäkuu on kyllä kiva kuukausi. ♥ Ens viikolla toivottavasti saapuu pari tilausta netistä. Niistä enempi sitten kun saapuvat.. =)

Hauskaa viikonloppua kaikille! Täällä koitetaan nyt myös nukkua vuoden edestä. ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)