sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Mökillä vieraina koiraystäviä

Tänään on kotiuduttu viiden yön mökkireissulta ja hyvä reissuhan se oli. Ilmat ei ihan hirmuisesti meitä suosineet, mutta onneksi parina päivänä oli suhteellisen lämmintäkin. :P

Reissumme ei pitänyt sisällään mitään kovin ihmeellistä. Kunhan vaan puuhailtiin, käytiin metsässä kävelemässä ja yhtenä päivänä kestittiin äitini ystäviä kolmen koiransa (viime vuodelta tuttu iso Väinö, Viipurin koirista pelastettu Leo, joka ystävystyi Samun kanssa pallopelin avulla♥, ja pieni Bruno) kanssa. Tuoksi päiväksi onneksi osui hyvä aurinkoinen sää ja pihalla kelpasi olla. He toivat mukanaan melkoisen määrän herkkuja, joita sitten todella AHDETTIIN. Illalla oli huonohko olo ja en meinannut saada unen päästä kiinni millään.


Keskiviikko ja torstai olivat normiarjestani hieman poikkeavia. Keskiviikkona nimittäin osallistuin unelmieni työpaikan videohaastatteluun. Työ, jota olen jo parin vuoden ajan mielessäni pyöritellyt. Pian videohaastattelun suoritettuani sainkin puhelun kyseisestä työpaikasta, että tulisinko huomenna ihan paikan päälle haastatteluun! Torstaina hyppäsinkin sitten Intercityyn ja matkasin piipahtamaan Helsinkiin. Haastattelu sujui mielestäni aika hyvin, vaikka vähän jännittikin.. =) Periaatteessahan voisin sanoa sen olleen elämäni ensimmäinen työhaastattelu. Heinäkuussa selviää miten tytön käy! Yritän olla liikoja ajattelematta sitä, etten hirveästi pettyisi jos en pääsisikään. :)

Samulla ja mummillaan oli sillä välin mennyt oikein mainiosti. ♥

Kuvissa vilahtaa myös hämähäkinpesä! Huh! Aika monen monta vauvaa siellä oli. :P

Nyt yrittelen tässä itse saada skannattua parit tärkeät jutut ja muuten ilta meneekin ihan rauhallisesti. ^^

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja voi vitsit toi koira on lutunen :) Toivottavasti työhaastattelun tulos on hyvä :) Ja saahan siitä ainakin kokemusta lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bonnie on kyl lutunen. ♥

      Jep kiitti. :) Nyt vaan odotellaan tuloksia. =) Kokemusta tosiaan vähintään sain lisää!

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)