lauantai 22. joulukuuta 2012

Löytyykö meiltä joulutunnelmaa ? Entäs teiltä ?

Meiltä löytyy, mutta vain minimaalisesti. En ole koskaan pahemmin koristanut kotia jouluiseksi, koska ei kuitenkaan vietetä itse joulua täällä. Jos olisi varaa, olishan se kivaa ostaa kaikennäköistä nättiä, mutta.. Hyvä kuitenkin näinkin. =)





Tuossa kuvassa vilahtaa suurin osa meidän joulutunnelmasta. Kipollinen herkkuja, joulukortit seinällä ja keittiön ikkunalaudalla hyasintit. ♥ Kaksi tuollaista pientä sinistä sain äidiltäni ja tuo isompi vaaleanpunainen on Samun kummitustädiltä. :) Niin ja kukkasten vieressä on Villeroy & Bochin söpöt jouluaiheiset pikkupurkit, mutta ne taitaa melkein aina olla tossa. ;D Ne rahtasin Saksasta kun siellä jokunen vuosi sitten pääsin tehtaanmyymälään. Kaapista löytyy myös ihanat lautaset. ♥ Niitä kun vaan ei raaski arkena käyttää.

Laitatteko te kotia jouluiseksi ? Vietättekö joulun kotona ? ♥

Tänään jos viitsisi ees mennä piipahtamaan poitsun kanssa tuolla ulkona. Siellä on melkosen kylmä ! Pitäisi itselle hankkia kunnon hanskat. Mulla on vaan tommosia perussormikkaita ja eihän niillä kauaa tarkene.

Pojulla päällä ihana Molo Kids Polaris -haalari, värinä Sub Yellow. ♥ Ihana pipo Rostockista, hanskat suomalaisen Hans Companyn !

Ruokaostoksetkin tekisin paljon mielummin tänään kuin huomenna, joten josko toi ukko tosta jaksaisi johonkin lähteä kunhan HERÄÄ. Huh.

Tiskikone on täytetty, pyykinpesukone pyörimässä, jihuuu! Palaamisiin taas. =)

ps. Kuvat ei ehkä superlaadukkaita. Kameran tosissaan vein sinne huoltoon ja toiv. nyt saisin sen edes ennen uutta vuotta takaisin. =)

2 kommenttia:

  1. koti on jouluinen ♥ Sekä jouluruoka ostokset on tehty.

    Me vietetään joulua kotona M kanssa. Isäni, veljeni sekä setäni tulee syömään.

    Rauhallista joulua teille ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivalta kuulostaa. ♥

      Oikein ihanaa joulua myös teille ! :) Nauttikaa. =) ♥♥

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)