tiistai 4. joulukuuta 2012

Kohti Rostockin joulumarkkinoita Samun kanssa. ♥

Kohta meidän hartaasti odotettu matkamme kohti Rostockia alkaa. ♥

Mennään Finnlinesin rahtilaivalla Transeuropalla. Pienituloisena kotiäitinä ei tietenkään normaalisti olisi varaa näin mihinkään lähteä, mutta tämä matka on nettikilpailuvoitto.


Ainutlaatuinen reissu siis tiedossa kaksin Samun kanssa ihanan oloisessa 20m2 hytissä. Hitsit. :) Lahjakorttini oikeutti alunperin matkaan toisella Finnlinesin laivalla, mutta liikennöivä laiva on jo kahdesti vaihtunut. Tämä, jolla nyt lähdetään vaikuttaa tosi kivalta. Hytit tosiaan isoja, matkustajia laivalle ei mahdu kuin 114. Mun mielestä ihan kivaa vaan. ;) On leikkihuonetta ja matkan aikana ilmaiseksi käytettävissä myös saunat, poreallas ja lastenallas.

Meillä on matkan ajaksi hankittu ateriapaketti, joka sisältää koko matkan ajan aamupalat, lounaat ja päivälliset. 

Laivamatkahan on pitkä. Laiva lähtee tänään Vuosaaren satamasta illalla 20.30 ja Rostockiin saavumme torstaiaamuna klo 7.00. Rostockista lähdemme takaisin klo 16.00 ja takaisin Suomessa olemme aikaisin lauantaiaamuna. Kokonaisia meripäiviä on siis kaksi; keskiviikko ja perjantai. ♥

Rostockissa olisi suunnitelmissa käydä ainakin joulumarkkinoilla. =) Saksa on mielettömän ihana paikka ja oon superinnoissani, että sinne taas pääsen. Reilireissuilla olen siellä käynyt piipahtelemassa lyhyemmin ja neljä vuotta sitten juuri näin joulukuussa olin viikon Saksassa. Joulumarkkinat Saksassa on mielettömän ihania!

Hieman meinaa jänskättää se siirtyminen satamasta Rostockin kaupunkiin, mutta eiköhän siellä opasteita ole. ;D Olisi houkutuksia tehdä vaikka mitä, mutta saa nähdä mitä ehditään.

Budjetti on pieni, mutta meillä on varmasti Samun kanssa valtavan hauskaa. ♥ Mikään ei ole parempaa kuin ne ainutlaatuiset hetket Samun kanssa kaksin. Äitin muru. ♥

Passit on mukana, äitin reppu ja Samun sammakkoreppu on pakattu ja muutenkin aletaan olemaan valmiina lähtöön. WHIPPIII.

ps. Ihanaa päästä valmiiden ruokapöytien ääreen. Eikä tarvitse sotkuakaan kestää. Me ollaan niin ansaittu tää. ♥

pps. Nyt vielä enste moikkaa kaveria Samun kanssa Vuokkiin ja nautiskelemaan pizzat. : D omnom!
 
 Palataan siis lauantaina reissumme jälkeen. :) Hyvää Itsenäisyyspäivää toivotan teille kaikille jo nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)