keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kameran täytyy matkata huoltoon..

Enpä ole oikein jaksanut kirjoitella kun kamera ei toimi. Eilen kun olisin kameraa tarvinnut, niin totesin, ettei se lue muistikorttia ollenkaan. Kokeilin vielä tietokoneella korttia ja totesin sen toimivan ihan normaalisti, joten kamerassa on vissiin joku vika. :( Huonoon saumaan se taas pitikin tapahtua, kun on joulut ja uudet vuodet tulossa. Kiva olla ilman kameraa.

Tänään jos vaan millään ehdin täytyy se viedä huoltoon PITÄJÄNMÄELLE asti. Huh. No, bussiyhteys sinne onneks näytti olevan ihan simppeli.

Eilen käytiin poitsun kanssa yhdessä joulujuhlassa ja kivvaa oli. Oli mukavaa nähdä vanhoja tuttuja ja nautiskella hyvästä ruoasta. =) Saatiin lahjakassitkin täynnä kaikkea kivaa; herkkuja ainaskin oli paljon ja saatiin kaksi Iittalan HEL2012-kulhoa ja -mukia. Kaikenlaista muutakin kivaa löytyi. =)

Tänään meillä olisi ohjelmassa suihku ihan hetken kuluttua ja puolen päivän aikaan olisi tarkoitus mennä pihalle kun isille tulee vieras. Ite pitäisi sitten myöhemmin tosiaan viedä kamera sinne huoltoon ja sen jälkeen suunnata pokerinpeluuseen, vaikka siihen väliin jääkin vähän tyhmästi aikaa. Kotiin en kuitenkaan viitsi minkään tunnin takia tulla.

Joulu lähestyy, käääk ! Viikonloppuna jos sitten kävisi suorittamassa loput pakolliset jouluostokset. Sitten on nekin kaikki hankittu, huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)