perjantai 14. joulukuuta 2012

Hengissä ollaan.

Hengissä ollaan tosiaan. Ei oo vaan tullut istuuduttua koneelle kirjoittelemaan. =)

Joulu lähestyy huimaa vauhtia. Enää 1.5 viikkoa, jännää. Voisi varmaan koittaa paketoida noi lahjat joku päivä ja osa olisi vielä ostamattakin. Kummitytön ja äitin lahjat on ainoot, jotka on valmiit jo! Siskolle, mummille ja vaarille ainaskin pitäisi vielä jotain keksiä. =) Samullekin taitaa paketit olla valmiina. Kaksi pientä pakettia, mutta riittänevät, koska niitä lahjoja tulee pojalle kuitenkin sieltä täältä. Pari juttua jo tiiänkin mitä Samu on joiltain muilta saamasta ja kivvaa on. ♥

Itte niin odotan, että saisin semmoset kengät mitä toivon tai siis sen tyyppiset. Toissapäivänä meinasin lähteä pokeria pelailemaan mun ihanissa pantteritossuissa, mutta ei niillä kyllä kehdannut lähteä. :( Kun ovat vähäsen rikki.. Plääh.

Ens viikoks onkin kivasti puuhaa. :) Nimittäin:

Maanantaina tulee yks Samun kummi meille kylään. Illemmalla on sitten vikat uinnit tältä vuodelta!
Tiistaina olis poitsun kanssa yhdet joulujuhlat. ♥
Torstainakin yksi tapaaminen!
Perjantaina mennään Samun ja mun siskon kanssa moikkaamaan meidän serkkua, joka tulee Ruotsista tänne visiitille. =) Tosi kivaa! Ollan viimeksi nähty silloin kun Samu oli vauvvva.
Viikonloppuna jos vielä päästäisi moikkaamaan mun kummityttöä ja äitiänsä poitsun kanssa. Heidätkin ollaan viimeks nähty Samun synttäreillä. :(

Joulun odotus siis etenee vikkelään kun on paljon puuhaa! :)

Viime sunnuntaina oltiin mun siskon yo-juhlissa ja kivvaa oli. Hyvät tarjoilut ja Samukin tuntui viihtyvän. :D Siis riehua tykkäsi !

 *****

Tarkoitus oli lisätä tähän superihana kuva Annesta ja Samusta, mut ei tää ny taas tällä puhelimella onnistu. :'( Tai onnistuis jos jaksaisin kirjoittaa sen kuvan osotteen paperille, mut en jaksa. Käsittämätöntä miten tossa kuvan lisäys-kohdassa ei toimi liitä-käsky.

Me tultiin illasta Samun kaa mun mummille ja vaarille. Vähän tämmönen ex tempore reissu, mut parempi näin. =]

Nyt nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)