perjantai 31. elokuuta 2012

Viikonlopun suunnittelua.

Huh, nyt on jo perjantai!

Eilinen oli hirmu kiva päivä. Aamupäivällä tietysti ulkoiltiin Samun kanssa ja myöhemmin mentiin sitten uudestaan. Oltiin varmaan tunnin verran jo pyöräilty ja muutenkin touhuttu siinä pihalla kun naapuri poikansa kanssa tuli siihen myös. Olivat lähdössä pyöräretkelle ja lähdettiin mukaan. ^^ Oi kun kivaa! Samulla ja tällä Dani -pojalla on ikäeroa 9 päivää. Pyöräretki oli elämys, ainakin itselle. ;) Pyöräilyn jälkeen mentiin vielä päiväkodin pihalle touhuamaan. Tämmösiä reissuja lisää ! Yksin ei oikein tule samalla lailla lähdettyä..




Nyt loikoillaan tässä kotona vielä hetken aikaa ja sitten suunnataan mammakaverin ja hänen poikansa kanssa Rudolfin Leikkipuistoon. Kivaa mennä sekin leikkipuisto tsekkaamaan, me kun ei olla siellä koskaan Samun kanssa käyty. ....itse olen kyllä kävellyt siitä ohi.... Sit leikkipuistoilun jälkeen vielä ruokaostoksille (eli hyödyntämään K-supermarketin tarjouksia). Kotiin jos ehdittäisi sillain, että Samun saisi vielä pienille päikkäreille !

Huomenna tai sunnuntaina lintsille, katsotaan miten ilmat suosii. Tällä hetkellä ainakin Ilmatieteen ennusteen mukaan löytyisi molemmille päiville kyllä rako sinne mennä ! Toivottavasti päästään !

Viikonloppuna olisi myös Hertsikan Kyläjuhlat. Siellä olisi hauska käydä kurkkimassa. Kurkipa sinä täältä millaisesta tapahtumasta on kyse ! Siellä on ainakin sunnuntaina mm. pop-up kyläkauppa ja muutakin ruokaa, lapsille juoksukilpailua yms. Onko kukaan muu menossa? =)

Nyt ruvetaan valmistautumaan lähtöön ! :) Ihanaa viikonloppua kaikille. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)